56 gadu vecumā klusi un mierīgi ģimenes lokā aizsaulē devies harizmātisks dziedātājs

Ierakstu izdevniecības drīz izrādīja interesi, un grupa noslēdza līgumu ar Interscope pirms sava debijas albuma Fush Yu Mang izdošanas 1997. gadā. Singls ar īpatnēju skanējumu, kas apvienoja ska, lounge mūziku, psihpopu un daudz ko citu, papildinot ar Hārvela hiphopa ietekmēto vokālu. Walkin’ on the Sun kļuva par viņu pirmo lielo hitu, sasniedzot 1. vietu Billboard mūsdienu roka topos un Apvienotās Karalistes Top 20.

 

Viņu otrajā albumā, 1999. gada Astro Lounge, bija Smash Mouth lielākais singls All Star, kas kļuva par milzīgu starptautisku hitu un joprojām ir vienīgais grupas dalībnieks Billboard Hot 100 Top 10.

“Kad ieradās Astro Lounge, mums bija pietiekami daudz laika, lai dotos turnejās, kļūstot labāk,” Hārvels stāstīja Rolling Stone 2019. gadā. “Es kļuvu par labāku dziedātāju, un mūsu skaņa sāka attīstīties.”

 

Lasi vēl: Jēkabpils pusē notikusi dramatiska situācija: aculiecinieki stāsta, ka tas varēja beigties traģiski

 

2001. gadā grupa All Star tika iekļauta Šreka sākuma titros. Šis lietojums turpināja radīt mēmes un parodijas visas turpmākās divas desmitgades, padarot grupu par galveno interneta balstu. Dziesmai tagad ir gandrīz miljards straumējumu vietnē Spotify.

Leave a Comment