5 lietas, ko nevar darīt mājā: būs nepatikšanas un nelaimes

Katrai darbībai ir sekas. Un šeit nevajadzētu domāt tikai par racionālo komponentu. Jūs varat atcerēties 5 lietas, kuras jums nevajadzētu darīt mājā, jo tas var ienest jūsu dzīvē nepatikšanas un nelaimes.

Spoguļa plēšana

Spoguļi tiek uzskatīti ne tikai par mūsu izskata atspoguļojumu, bet arī par sava veida portālu, caur kuru var iekļūt gari un ļaunie spēki. Saskaņā ar tautas uzskatiem, spoguļa laušana rada septiņus gadus ilgu nelaimju un nepatikšanu sēriju.

 

Izbērt sāli

Sāls jau sen ir saistīta ar attīrīšanu un aizsardzību pret ļaunajiem spēkiem. Pastāv uzskats, ka izlijušais sāls piesaista negatīvo enerģiju un var izraisīt strīdus un konfliktus mājās.

Tāpēc, ja nejauši izlijis sāli, māņticīgie iesaka nekavējoties to savākt un izmest pa durvīm, lai izvairītos no negatīvām sekām.

 

Trauku plēšana

Trauku plēšana mājā tiek uzskatīta par sliktu zīmi. Tas ir saistīts ar faktu, ka ēdieni simbolizē bagātību un labklājību ģimenē.

Ja nejauši saplīsi krūzi vai šķīvi, māņticība vēsta, ka nekavējoties jāizmet visi salauztie gabaliņi un tos vairs nevajadzētu lietot. Pretējā gadījumā jūs varat piesaistīt nepatikšanas un finansiālas grūtības.

Lasi vēl: Kečupa un tomātu pastas vietā jūs ēdīsiet šo mērci visu gadu: vienkārša un fantastiski garšīga mērcīte no īstiem tomātiem (recapte)

 

Atverami lietussargi mājas iekšienē

Lietussargus kā aizsardzības simbolu no lietus nav ieteicams atvērt mājas iekšienē. Šīs pārliecības pirmsākumi meklējami senos laikos, kad lietussargus saistīja ar citiem spēkiem un izmantoja ceremonijās.

Lietussargu atvēršana mājas iekšienē var izjaukt harmoniju un piesaistīt negatīvo enerģiju. Ja nepieciešams atvērt lietussargu, labāk to darīt ārpus mājas vai gaitenī.

 

Pakariet nažus vērstu uz leju

Māņticīgi cilvēki uzskata, ka, pakarinot nažus ar galiem uz leju, tas simbolizē enerģijas zudumu un izraisa aizsardzības zudumu. Lai no tā izvairītos, nažus ieteicams glabāt atvilktnē vai ar galiem uz augšu.

 

Leave a Comment