44 gadu vecumā mūžībā aizsaukta talantīga uzlecošā zvaigzne; draugi viņu dēvēja par brīnumsievieti

Pavisam nesen ģimene paziņoja, ka mūžībā aizsaukta talantīga uzlecošā zvaigzne. Viņai sekoja tūkstošiem cilvēku no visas pasaules. Draugi mēdza viņu dēvēt par brīnumsievieti. 

 

TikTok zvaigznes Fionas Džeinas satriektā ģimene atklāja, ka viņu “Brīnumsieviete” ir m.i.r.u.s.i. cīņā ar kakla v.ē.z.i. Fionai, kas bija pazīstama ar sociālo mediju vārdu FeeFeeJane, v.ē.z.i.s pirmo reizi tika diagnosticēts pirms trim gadiem.

Viņai bija r.e.m.i.s.i.j.a līdz pagājušajam gadam, kad ārsti zvaigznei paziņoja, ka viņai atlicis dzīvot mazāk par gadu. Fionas satriektā ģimene šodien atklāja, ka viņa pagājušajā nedēļā nomira 44 gadu vecumā.

Viņi ir izrādījuši cieņu zvaigznei, kura bija “brīnišķīga gan no iekšpuses, gan no ārpuses”.

TeesideLive ziņoja, ka Fionas mamma sacīja: “Katru reizi, kad viņa ienāca istabā, likās, ka kāds būtu izlēcis no pārsteiguma dzimšanas dienas tortes.”

 

 

Ekrānšāviņš no Fionas Instagram

 

Lasi vēl: “Tu būsi laimīgāks, nekā esi bijis!”; Zodiaka zīmes, kuras gaida laimīgas pārmaiņas savā personīgajā dzīvē 2023. gada aprīlī

Viņa piebilda: “Viņa bija kā Brīnumsieviete. Viņa cīnījās un cīnījās līdz pēdējam”.  “Fee Fee bija tik dzīvības pilna un bija absolūti krāšņa meitene gan no iekšpuses, gan no ārpuses.”

Fionai TikTok bija vairāk nekā 44 000 sekotāju un vairāk nekā 430 000 atzīmju Patīk.

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">sepornews</cite>

    Hello there, just became aware of your blog through Google,
    and found that it is truly informative. I’m going to watch
    out for brussels. I’ll appreciate if you continue this in future.
    Numerous people will be benefited from your writing.
    Cheers!

Leave a Comment