4 zodiaka zīmes, kurām vajadzētu pārcelties uz citu valsti. Tici vai ne, bet tas padarīs tavu dzīvi laimīgāku!

Strēlnieks ir enerģiskākais zvaigžņu panteona loceklis. Dzimtajā pilsētā šīs zodiaka pārstāvjiem bieži “trūkst gaisa”: viņiem šķiet, ka viņi nevar sevi pilnībā realizēt. Tāpēc astrologi iesaka Strēlniekiem pārcelties uz Honolulu, ASV Havaju štatā.

Havajas ir pilnīgā harmonijā ar šīs zodiaka zīmes pārstāvju enerģiju, un tāpēc viņiem tur būs vairāk nekā ērti. Šajā pilsētā piepildīsies viss, par ko šī Uguns stihijas zīme varēja tikai sapņot. Pateicoties Marsam, Strēlnieks spēs noticēt saviem spēkiem. Astrologi arī sola, ka Honolulu Strēlnieks satiks savu ideālo partneri.

Jaunava ir perfekcioniste no matu galiem līdz kāju pirkstiem. Šīs zodiaka pārstāvji pastāvīgi pilnveidojas, tāpēc viņiem noteikti jādzīvo Tokijā: šīs pilsētas enerģija pacels viņus spārnos! Japānas galvaspilsētā Jaunavas talanti tiks novērtēti pēc nopelniem – visi sapņi piepildīsies.

Lasi vēl: Maija horoskops visām zodiaka zīmēm. Bildinājumi, bērni, laime. Un kas tevi sagaida?

Jupiters un Marss garantē Jaunavas zīmē dzimušajiem, ka nedēļas laikā pēc ierašanās Tokijā viņi iejutīsies šīs pilsētas ritmā. Sākumā šīs Zemes stihijas pārstāvjiem būs smagi jāstrādā, bet drīz viņi atradīs savu misiju. Neskatoties uz to, ka Tokija šķiet skaļa pilsēta, tieši tajā Jaunavas satiks cilvēku, ar kuru sapratīsies pat klusējot.

COMMENTS

Leave a Comment