4 laimīgās zodiaka zīmes, kuru dzīve strauji tuvojas pārmaiņām, kuras nāks jums par labu

Strēlnieks

Tev vajadzēs brīdi apstāties, Strēlniek. Katru dienu jūs uzņemat milzīgu daudzumu stimulu, un jūsu domas var sasniegt aizvainojošu vārdu skaitu minūtē. Šajā burzmā ir svarīgi veltīt laiku visu pārdomāšanai.

Atkāpieties no darba, draugiem un ģimenes, partnera, lai koncentrētos. Jums ir tendence šūpoties no vienas galējības otrā, no tīras ekstraversijas līdz klosteriskajai introversijai.

Tā vietā, lai cīnītos ar šo instinktu, iemācieties to pieņemt. Līdzsvars jums nav atkarīgs no tā, cik ilgi jūs varat saglabāt patīkamo vietu, bet gan par to, cik ilgtspējīgs ir jūsu virziens uz priekšu un atpakaļ. Jūs nevēlaties pārāk ilgi iestrēgt nevienā galā, jo mēģināt labot kursu.

Vienkārši sekojiet savam iekšējam ritmam un sāciet redzēt, cik tas ir uzticams, piemēram, jūsu elpošana vai sirdsdarbība. Jūsu modus operandi ir simbioze.

Šīs pauzes palīdzēs jums sakārtot visu savā dzīvē savākto informāciju un emocijas, lai jums būtu tīrs un skaidrs prāts, kad pienāks laiks atgriezties. Kad esat visaktīvākais pasaulē, jūs vācat pārtiku savai iztēlei, apmierinot tās zināšanu slāpes. Tiklīdz jūs sākat atpazīt šo modeli, jūs pieņemsit klusuma mirkļus pēc vajadzības, nevis baidīsities no tiem.

 

Mežāzis

Tava dzīve drīz mainīsies, Mežāzi, jo tu grasies atdzīvināt domas un jūtas, kas tevī virmojušas. Viss, ko jūs baidāties paziņot kā faktu, lūgt pasauli sūdzēties, beidzot izpaudīsies un nāks ārā no jūsu mutes.

Šī būtība, vai tā būtu vēlme, personība vai iespēja, ko vēlies realizēt, tevī marinējas jau diezgan ilgu laiku. Jūs esat ieguvis visu iespējamo, izmantojot vizualizāciju un pārdomas, un ir pienācis laiks izteikties. Atdzīvināt to apjomu, kas tevī aug. Par sevi, ko tu esi lolojis, laistījis un apcirpis, lai parādītu pasaulei.

Tagad jūs esat pietiekami stiprs, lai izturētu vispārējo reakciju uz ziņām, labām vai sliktajām. Jūsu pārliecība tagad nāk no iekšienes, un jūs esat apmierināts ar līdz šim sasniegtajiem rezultātiem. Runāšana ļaus jums beidzot atbrīvoties no bailēm nekad neļaut šai sevis daļai realizēties.

Lasi vēl: Tuvojas neparastu laikapstākļu vilnis: lietusgāzes un pērkona negaiss gaidāms Austrumeiropā no 24. jūnija

Par to, ka ļaujat savam potenciālam nomirt uz vīnogulāja. Jebkura īslaicīga neveiksme, ko pieredzēsit, būs tikai aicinājums mēģināt vēlreiz. Pielietot iegūtās zināšanas, lai turpinātu studijas.

Leave a Comment