3 zvaigžņu zīmēm augusta otrā pusē vajag būt īpaši modriem, jo periods var atnest finansiālas grūtības

Augusts atnesīs ne tikai pēdējās siltās vasaras dienas, bet var atnest arī negaidītas finansiālas grūtības dažām zvaigžņu zīmēm.

Eksperte Gaļina Janko stāsta, kā izvairīties no nepatikšanām un neiekrist lamatās. Portāls Spogulis  iesaka lasīt uzmanīgi un neignorēt svarīgus padomus.

Lasi arī: Lai atjaunotu rožu krūmu, jums vajag tikai pāris karotes cepamās sodas. Es parādīšu, kā visu izdarīt pareizi


Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņi, tu esi pazīstams ar to, ka mīli riskēt un meklēt piedzīvojumus, taču tieši augustā tev vajadzētu būt īpaši uzmanīgam. Mēneša vidū jūs var sagaidīt vilinoši piedāvājumi, kas sola tūlītēju peļņu.

Taču nesteidzies priecāties! Tavs ieradums sapņot par negaidītiem laimestiem un emocionalitāte var tev kaitēt, piespiežot noslēgt darījumu, kas balstīts uz impulsu, nevis veselo saprātu.

Atcerieties veco sakāmvārdu: “Labāk zīle rokā, nekā mednis kokā.” Šis mēnesis mudina būt piesardzīgam un racionālam. Izvairies no apšaubāmiem piedāvājumiem, īpaši, ja tie saistīti ar uzņēmuma iegādi vai ieguldījumiem akcijās. Viens nepareizs solis, un jūs varat zaudēt ievērojamu naudas summu, izraisot ilgstošu nožēlu.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlnieki, jūsu vēlme pēc neatkarības augusta sākumā var nostāties pret jums. Vēloties parādīt savu spēku un individualitāti, jūs varētu pārvērtēt savas spējas un novest savu vispārējo uzņēmējdarbību līdz sabrukumam.

Pirms izšķirties par šādu nopietnu soli, apdomā, vai esi gatavs strādāt vienatnē un vai spēsi vienatnē izturēt visas grūtības.

Nesteidzieties saraut saites ar uzticamiem partneriem, pretējā gadījumā varat zaudēt ne tikai naudu, bet arī lojālus sadarbības partnerus, kuri jūsu aiziešanu uzskatīs par nodevību. Pirms sperat svarīgu soli, visu rūpīgi apsveriet. Atcerieties, ka dažkārt ir labāk strādāt komandā, nekā rīkoties vienatnē.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu zīmi, kurai jābūt vissuzmanīgākai

Leave a Comment