3 veidu vīrieši, kuriem nekad nevajadzētu būt jūsu dvēseles palīgam

Nav ideālu vīriešu, tāpat kā nav ideālu sieviešu. Mēs visi esam tālu no perfektuma, un ir reizes, kad pat tuvākie to diez vai var izturēt. Bet dažas personības var būt ārkārtīgi neproduktīvas attiecībās. Un tam nav nekāda sakara ar atsevišķiem brīžiem, kad mēs liekam citus nervozēt.

 

Šī problēma ir saistīta ar diviem faktiem: pirmkārt, nav iespējams pilnībā pazīt cilvēku, otrkārt, cilvēki mainās. Piemēram, vīrietis attiecību sākumā var būt pavisam burvīgs, bet pēc kāda laika prāto, kur pazudis princis baltajā zirgā. Iespējams arī pretējais: sākumā kāds tev var šķist neizturami garlaicīgs, bet ar laiku tu atklāsi, ka šim cilvēkam piemīt brīnišķīgas iezīmes, kuras iepriekš nepamanīji.

Diemžēl ir cilvēki, kuri nemaz nevar pielāgoties. Varbūt viņi nezina, kā mīlēt, vai arī vienkārši nepieņem, ka viņus mīl, jo ir pārāk noslogoti ar vainas apziņu, bailēm vai iekšējām dusmām. Šādos gadījumos attiecības ir lemtas, ja vien nenotiek kāds brīnums.

Šeit ir trīs veidu vīrieši no kuriem jāizvairās:

Vīrieši, kuri iet no galējības uz galējību

Šis ir tāda tipa vīrietis, kurš vienā brīdī var būt neticami maigs, bet citā nežēlīgs – bieži vien bez redzama iemesla šādai sirds maiņai. Jūs nekad nesapratīsiet šo cilvēku. Šodien viņš ir neprātīgi iemīlējies tevī un izrāda savu pieķeršanos, un rīt viņš tevi ienīst un dažreiz nežēlīgi atstumj.

Parasti šāds vīrietis ir ļoti impulsīvs. Un, nemanot, jūs pēkšņi sākat izjust divējādas jūtas pret viņu. Kad tas ir ar mīlestību, tu vienkārši izkusi. Jūs nevarat iedomāties maigāku un uzmanīgāku cilvēku par viņu. Jūs jūtat, ka jūs viņu elku un ka viņš ir jūsu dzīves mīlestība.

Lasi vēl: “Uzzini, kas tevi sagaida tevi šajā pavasarī!”; Izvēlies attēlu, kurš patīk un uzzini savu nākotni

Bet, kad briesmonis viņā rāda savus ragus, jūs jūtat tieši pretējo: nicinājumu un varbūt pat naidu pret viņa nepastāvību vai bailes, kad viņa uzvedība kļūst neparedzama. Emocionāli šie vīrieši ir ārkārtīgi nogurdinoši. Viņi ir dziļā konfliktā ar sevi, kam vēl nav atraduši risinājumu. Drīzāk viņi ir egocentriski un tāpēc nedomā par savas rīcības sekām. Patiesība ir tāda, ka viņi vēl nav gatavi attiecībām.

Turpini lasīt, pārējo vīriešu tipus, nākošajā lapā

Leave a Comment