3 sieviešu zodiaka zīmes, kurām ir paveicies jau no dzimšanas un pats Visums viņas mīl

Strēlnieks

Strēlnieku sievietes ir mūžīgas optimistes un piedzīvojumu meklētājas. Viņas pārvalda Jupiters, paplašināšanās un veiksmes planēta, tāpēc viņas mēdz atrast veiksmi zināšanu un izpētes meklējumos. Strēlnieces bieži vien atrodas īstajā vietā un īstajā laikā, gūstot labumu no sava pozitīvā skatījuma uz dzīvi.

Vecums viņai – tikai dīvaini skaitļi, kas ierakstīti pasē, par kuriem viņa pat nedomā. Sievietes, dzimušas zem Strēlnieka zvaigznāja, mūžīgas un nenogurdināmas piedzīvojumu mednieces. Viņām nav laika meklēt nākamo slimību un apspriest rindā pie iecirkņa ārsta rupjus jauniešus un augošās cenas.

 

Drosmīgi eksperimenti ar izskatu, aizraušanās ar jauniem un eksotiskiem piedzīvojumiem, aizraušanās ar sportu, vēlme būt notikumu epicentrā – tāds ir viņas dzīves pamats.

Vai ir brīnums, ka šo pieaugušu dāmu enerģiju un entuziasmu var apskaust 20 gadus vecas meitenes.

Kamēr viņu vienaudži bauda savu dzīvespriecīgo jaunību, riskanti eksperimentē ar izskatu un kosmētiku, kopumā daudz nedomā par to, kā viņi izskatās.

Galvenais viņām – mācības un karjera, un visus savus spēkus un enerģiju viņas mērķtiecīgi novirza tur, pamatoti uzskatot, ka, lai gan viņas satiekas uz apģērba, redz visu to pašu uz prāta.

Tomēr daba ir ļoti labvēlīga pret šīm sievietēm- viņas gandrīz nekad necieš no liekā svara un ir apveltīti ar skaistu izskatu.

 

Leave a Comment