2024. gada vasarā milzīgas neveiksmes vienlaicīgi skars 4 zvaigžņu zīmes – nervu sabrukums ir garantēts

Dvīņi kā gaisa zīmes pārstāvji var saskarties ar finansiāliem riskiem un zaudējumiem. 2024. gada vasaru var iezīmēt neveiksmīgas investīcijas, soda naudas vai pat zādzības, īpaši, ja viņi dosies atvaļinājumā.

Lai izvairītos no zaudējumiem un finansiālām grūtībām, ir svarīgi saglabāt modrību un izvairīties no riskantām darbībām, īpaši jūlijā un augustā.

Visām šīm zodiaka zīmēm jābūt piesardzīgām un uzmanīgām, lai tiktu galā ar izaicinājumiem un pārbaudījumiem, ko var nest 2024. gada vasara.

Kosmosa katram cilvēkam 2024. gadā radīs krīzi tikai pēc viņu apziņas skaita. Jo mūsu ego vektors, tas ir mazs rāmis. Tas ir kā būt par ķīlnieku dotajām lietām, kas jums dotas dzimšanas dienā.

Bet jūs esat daudz vairāk nekā tas. Dvēseles ienākšanas šajā dzīvē jēga ir, lai jūs augtu! Runa nav par to, lai tu dzīvotu saskaņā ar savu dotību.


Jūs neesat marionete marionešu glabātāja rokās, kas jūt tikai izpausmes plusā vai mīnusā. Kas vēl slēpjas aiz šīs lomas? Kas ir jūsu izaugsme? Iziet ārpus ego vektora.

Lasi vēl: Maestro Raimonds Pauls intervijā atklājis, kas viņu pat ļoti sadusmo apkārtējos: ”Kas to būtu domājis!”

Un te sākas interesants stāsts. Ja jūs zināt, kā pārkāpt pāri ego, ja jūs to spēsiet, jūs izvairīsieties no krīzes vai izkļūsiet no tās. Digitālā psiholoģija katram cilvēkam sniedz konkrētu, soli pa solim izstrādātu plānu.

Tā sniedz uzvedības domāšanu, rīcības modeļus. Kas jums jādara, lai pārsniegtu šīs robežas, lai kļūtu par supercilvēku un neiekļūtu šajās krīzēs?

 

Leave a Comment