2024. gada 9. janvārī gaidāma anomālija: tā uz Zemes atnesīs jaunu 3 magnitūdu vētru

Jauni ģeoloģiskie apdraudējumi skars Zemi četras dienas pēc viena un tā paša rādītāja.

Neskatoties uz to, ka jau 2024. gada 8. janvārī Saulei un kosmosam bija atpūtas periods, jau 9. janvārī saspīlējums atkal sāka palielināties un tika fiksēts oranžā saspīlējuma indikatora līmenī.

Saskaņā ar provizoriskajiem datiem šī dinamika ir saistīta ar Saules jaudas pastiprināšanos, uzkrājot spriedzi ne tikai tās iekšienē, bet arī ārpus tās vainaga.

Meteopāniem šī negatīvā dinamika var nozīmēt tikai vienu – tuvākajās dienās planētu pārņems jauna ziemas vētras kārta. To apstiprina arī prognozes, kas norāda uz magnētisko vētru sākumu no 9. janvāra, Ziemassvētku dienas.

Pagaidām ir skaidrs, ka jaunā vētra ilgs 4 dienas, sākot no 9. janvāra un noslēdzoties tikai 10. janvāra vakarā. Ģeostorbu stiprums būs nemainīgs un būs vienāds ar 3 punktiem, kas ir raksturīgs nelielai magnētiskajai vētrai.

Tomēr arī pēc tās beigām vēl kādu dienu magnētisko vētru sekas turpinās ietekmēt meteopānus, īpaši tos, kas cieš no sirds un asinsvadu slimībām un nervu sistēmas slimībām.

Lasi vēl: Raimonds Pauls nācis klajā ar ļoti skumju paziņojumu – Cilvēki jau nobažījušies par viņa sacīto…

Lasi vēl : “Nākamā nedēļa būs sliktākā šogad!” Sinoptiķi laicīgi ceļ trauksmi iedzīvotājiem un iesaka gatavoties

Kā magnētiskās vētras ietekmē cilvēkus ar sirds un asinsvadu problēmām

Magnētiskās vētras var ietekmēt no laikapstākļiem atkarīgu cilvēku veselību, tostarp to, kuriem ir sirds problēmas. Magnētisko vētru ietekme parasti ir saistīta ar Zemes ģeomagnētiskā lauka izmaiņām.

Pētījumi liecina, ka magnētiskās vētras var palielināt sirds sasprindzinājumu. Cilvēkiem ar sirds problēmām tas var pasliktināt vispārējo veselības stāvokli un palielināt sirdslēkmju risku.

Magnētiskās vētras var ietekmēt asinsspiedienu. Cilvēkiem ar sirds problēmām tas var izraisīt asinsspiediena izmaiņas, kas savukārt var ietekmēt viņu fizisko labsajūtu.

Miegs un bezmiegs: cilvēkiem ar sirds problēmām, kas atkarīgi no laikapstākļiem, magnētisko vētru laikā var būt problēmas ar miegu. Bezmiegs un miega trūkums var radīt papildu slodzi sirds sistēmai.

Lasi vēl:  Visu pasauli satriec traģiska sēru vēsts… Mūžībā devies viens no izcilākajiem sportistiem

 

Leave a Comment