2022. gadā sešas zodiaka zīmes nokļūs “miljonāru aspektā”: ienākumu pieaugums ir neizbēgams

Astrologi noskaidrojuši sešas zodiaka zīmes, kurām 2022. gadā gaidāmas finansiālas izmaiņas.

2022. gadā starp bagātības un lielas laimes planētām – Plutonu un Jupiteru – būs tā saucamais “miljonāru aspekts”. Tieši tā sauc īslaicīgu aspektu, kad ir iespējas kļūt bagātākiem.

Pats labvēlīgākais laiks, lai kļūtu par miljonāriem un labi palielinātu savu bankas kontu, būs no aprīļa beigām līdz 2022. gada 10. maijam.

Turklāt Jupiters savienosies ar Neptūnu. Tieši Neptūns atbild par pasakainu veiksmi un sapņu īstenošanos. Šāds planētu izkārtojums ļaus pašiem cilvēkiem noteikt, cik liela būs materiālā labklājība. Viss būs atkarīgs no mērķtiecības un ticības sapnim.

Vērši beidzot saņems likteņa dāvanu, viņus sagaida neticamas pārmaiņas dzīvē, kas saistītas ar aptumsuma ietekmi. Nākotnes mezgls, kas saistīts ar karmu, radīs noteiktus apstākļus pacēlumam. Tieši šis mistiskais mezgls palīdzēs Vēršiem kļūt veiksmīgiem, bet pie zināmiem nosacījumiem: potenciālu palīdzēs atklāt internets. Vēršiem jābūt notikumu epicentrā, tad fenomenālā izaugsme neliks uz sevi gaidīt.

Skorpioni arī būs laimīgo vidū. Planēta Plutons atradīsies miljonāra aspektā ar Jupiteru gandrīz visu aprīli, un tieši šajā laikā ikviens uzsāktais projekts būs veiksmīgs. Iespējams, iegūsiet investīcijas projektam vai biznesa piedāvājumu no nopietna uzņēmuma. Bet arī priekš Skorpioniem būs nosacījums, lai gūtu pasakainus panākumus – nāksies iemācīties iziet uz kompromisu, tad veiksme pavadīs it visā.

Lasi vēl: Mirusi atpazīstama dziedātāja, kura bija zināma arī Latvijā: ”Tas ir trieciens visiem”

Ūdensvīrus visu gadu pavadīs panākumi, jo viņi atradīsies Jupitera aizgādnībā, bet tā ir uzplaukuma, veiksmes un bagātības planēta. Bet arī šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem, lai iegūtu panākumus, nāksies izanalizēt savu pašnovērtējumu.

Panākumi un finansiāla labklājība būs atkarīga tieši no Ūdensvīru pašnovērtējuma – jo tas būs augstāks, jo augstāki būs darba rezultāti un spilgtāki panākumi. Ūdensvīriem ir pienācis laiks atbrīvoties no bailēm, jo priekšā ir sapņu dzīve. Bet nevajag pārdzīvot, jo planēta Jupiters palīdzēs arī šajā ziņā. Veiksmes planēta palielinās jūsu ambīcijas. Ļaujieties tam, noticiet, ka esat cienīgi saņemt vairāk un tad pārmaiņas neliks ilgi uz sevi gaidīt.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment