2022.gada jūlija beigās dažām astro zīmēm gaidāmi pārsteigumi – bet vai labi

Visiem patīk saņemt dāvanas. Un runa nav tikai par gadījumiem, kas tiek saņemts kaut kas materiāls vai vērtīgs.

Cilvēkiem patīk arī likteņa dāvanas, jo tās mēdz atvieglot vienu vai otru dzīves jomu. 2022. gada jūlijā daudzi rēķinās ar veiksmi. Bet ne visi varēs to ieraudzīt. Tikai daži saņemts likteņa sagatavotu pārsteigumu jūlija trešajā dekādē. Un tie ir noteiktu zodiaka zīmju pārstāvji.

Vērsis

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir pieraduši iegūt visu patstāvīgi, tāpēc nekad un ne arvienu nerēķinās. Vērši netic veiksmei, viņi neuzskata, ka tā vispār eksistē. Bet trešā jūlija dekāde viņus pārliecinās par pretējo.

Vērša zīmē dzimušie saņems negaidītus jaunumus, kuri pavēstīs, kur meklēt jaunas iespējas, kas ir tik ļoti nepieciešamas, lai gūtu panākumus. Tas viņiem būs īsts pārsteigums.

Vērši izmantos situāciju, viņi uzlabos savu stāvokli un sapratīs, ka viņiem vienkārši ir uzsmaidījusi veiksme.

Lasi vēl: Izskan versija kāpēc patiesībā tika kremēts Jurijs Šatunovs

Svari

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji vienmēr ir bijuši pārliecināti par saviem tuviniekiem. Svari saprot, ka pret viņiem labi attiecas tuvinieki, ka viņi nenodarīs pāri un neradīs ciešanas.

Bet jūlija trešās dekādes notikumiem viņi vienalga nebūs gatavi. Radinieki nolems Svariem sagādāt ko patīkamu, viņi sarīkos svētkus tieši priekš viņiem.

Tāds notikumu pavērsiens Svariem būs īsts pārsteigums, turklāt, ļoti patīkams.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment