20.februārī gaidāms, kas īpašs. Piesargies, lai nepieļautu šīs dienas negatīvo ietekmi uz veselību

2021.gada februārī zinātnieki neprognozē spēcīgas magnētiskās vētras. Tomēr ir gaidāmi nelieli ģeomagnētiskās aktivitātes uzplūdi, liecina Saules rentgena astronomijas laboratorijas dati.

Zināmas svārstības, kas gan bija bez īpašām izpausmēm, jau norisinājās 1., 7., 8. Taču vēl ģeomagnētiskās aktivitātes uzplūdi paredzami 20. februārī. Lai gan magnētiskā vētra 20.datumā šobrīd nav gaidāma, prognoze joprojām var mainīties.

Magnētiskās vētras ir Zemes ģeomagnētiskā lauka traucējumi, kas var ilgt no vairākām stundām līdz vairākām dienām un kuriem var būt atšķirīga intensitāte. Magnētiskās vētras ietekmē sakaru sistēmu darbību, izraisot tehniskas kļūmes un cilvēku veselības problēmas.

Lasi vēl: Ko tavas automašīnas krāsa var atklāt par tavu personību. Izrādās – izvēle notiek zemapziņas līmenī! Krāsa daudz ko saka par cilvēku

Ģeomagnētiskās svārstības var ietekmēt vecāka gadagājuma ļaužu un no laika apstākļiem atkarīgu cilvēku labsajūtu. Tātad – cilvēkam var rasties galvassāpes, reibonis, slikta dūša, aizkaitināmība, bezmiegs, muskuļu sāpes utt.

Avots: news-fancy

Leave a Comment