13 cilvēki devās svinēt kāzas, bet vēlāk visus atrada mirušus akā: ”cilvēki iekrita dziļā akā”

Apgabala tiesnese, kas izskata šo lietu, skaidroja, ka cilvēki vienkārši nav zinājuši par akas atrašanās vietu: viņi domājuši, ka betona plāksne vienkārši atrodas zemē, un uztaisījuši to par ērtu deju grīdu. “Lielās slodzes dēļ vecā betona plāksne, saplīsa, un cilvēki iekrita akas dziļumā,” sacīja amatpersona.

Lasi vēl: Latvijas iedzīvotājus pavisam drīz sagaida ļoti nepatīkama situācija!

Tas notika tradicionālā pasākuma laikā tieši pirms pašām kāzām. Ceremoniju sauc par haldi, mūsu ziņā tas ir kaut kas līdzīgs vecmeitu ballītei, tajā piedalās līgavas draugi, viņas radi un sievietes no līgavaiņa ģimenes.

Viņi visi dzied, dejo un aplej jaunlaulātos ar zeltainu kurkuma pulveri, kas simbolizē viņu laulības savienības svētību.

Aka atradās apmēram 100 metrus no līgavaiņa mājas. Pēc glābēja Muralidhara Singha teiktā, tā dziļums sasniedz 15 metrus – krītot no tāda augstuma, ir ārkārtīgi maz iespēju izdzīvot, īpaši, ja vienlaikus krīt tik daudz cilvēku, bet no augšas lido betona plātnes fragmenti.

Indijas ziņu aģentūra NDTV paziņoja, ka mirušas septiņas sievietes un sešas jaunas meitenes, tostarp viena desmit gadus veca un viena gadu veca. Tā ir briesmīga traģēdija.

COMMENTS

Leave a Comment