10.10 – oktobris ikvienam piešķir spoguļdatuma maģiju – kā pareizi izteikt vēlmi, lai tā 100% piepildītos

Šobrīd ir nepieciešams apkopot visu, ko esam piedzīvojuši šo 9 mēnešu laikā, kuri pagājuši kopš gada sākuma, un sagatavoties aukstākā gada laika sākumam.

Varas diena – enerģētiskā diena – gaidāma 10. oktobrī. Šo svētdien varēsim izbaudīt visu šīs brīnišķīgās dienas spēku. Numerologi skaitli 10 simboliski uzskata par noteikta perioda beigām, un divreiz atkārtotais desmit vēl vairāk pastiprina skaitļa ietekmi.

Šī diena tiek uzskatīta par karmisku – tieši pagātnes dēļ. Tāpēc, ja jūs spējat ar pozitīvu noskaņu tuvoties šim datumam, tad varat izvairīties no nepatikšanām. Tomēr karma var doties pie cilvēka, kurš ir izdarījis daudz slikta.

Viens un nulle no desmit var nozīmēt dzīvības un nāves maiņu. Protams, ne burtiski, bet tiem, kuri savas attiecības ar savu pagātni nav izbeiguši droši, jābūt gataviem pārmaiņas pārvarēt ar jūsu pašreizējām lietām.

Lasi vēl: Swedbank nāk klajā ar ziņu, kura nav nemaz tik iepriecinoša!

Tiem, kuriem sirdsapziņa ir tīra un, kuri neradīja kaitējumu citiem, diena sola tikai pozitīvas pārmaiņas, ja dienas enerģija tiek izmantota pareizi. Ieteicams uzrakstīt “piedošanas vēstuli”.

To var adresēt ne tikai tiem, ar kuriem jums bija sliktas attiecības, bet arī sev. Jums tas nav jānosūta – jūs to rakstāt, lai notīrītu savu auru. Tāpēc esiet godīgs pret sevi. Uzrakstiet par, ko lūdzat piedošanu, atcerieties šī notikumu detaļas. Dariet to patiesi. Pabeidzot rakstīšanu, jums šķitīs, ka esat burtiski strādājis pie visām savām enerģijas problēmām.

Leave a Comment