”Ekstrasensu cīņu” zvaigzne Viktorija Raidos intervijā paziņo, kas patiesībā gaida pasauli Tuvākajos mēnešos

Viktorija Raidos ir izplatījusi būtisku brīdinājumu visiem pasaules iedzīvotājiem par to, ko viņa paredz tuvākajā nākotnē. Viņas vārdi liecina, ka situācija ir daudz nopietnāka, nekā sākotnēji varētu šķist.

Pagājušajā gadā uz ekrāniem triumfāli atgriezās visiespaidīgākie zīlnieki un mistiķi, kuri piedalījās šovā “Ekstrasensu cīņā”. Šie unikālie talanti nolēma sacensties par labākā ekstrasensa titulu jaunā, ezotērikai veltītā televīzijas projektā.

Šova sniegtā popularitāte daudziem dalībniekiem deva iedvesmu veidot un uzturēt savus blogus sociālajos tīklos. Piemēram, Viktorija Raidosa, pazīstama mistiķe, regulāri publicē dažādus stāstus no savas prakses YouTube platformā, piesaistot plašu auditoriju ar savām zināšanām un ieskatiem.

Arī šoreiz viņa ir izmantojusi šo platformu, lai dalītos ar saviem jaunākajiem vērojumiem un prognozēm. Viņas vēstījums skaidri norāda, ka ir laiks būt īpaši uzmanīgiem un sagatavoties iespējamām pārmaiņām, kuras var ietekmēt ikvienu no mums.

Šoreiz Viktorija Raidosa pievērsās tēmai par spokiem jeb gariem un to ietekmi uz cilvēka dzīvi. Para***oloģe izteica nopietnu brīdinājumu, uzsverot briesmas, kas var rasties, ja netiek pievērsta uzmanība šiem garīgajiem aspektiem. Viņa uzsvēra, ka, iegādājoties mājokli vai jebkādas lietas, ir ļoti svarīgi atbrīvoties no pagātnes gariem, lai izvairītos no negatīvas enerģijas ietekmes.

Viktorija paskaidroja, ka pilnīgi sveša dvēsele var būtiski ietekmēt cilvēka dzīvi, pat līdz tādai pakāpei, ka tā var pavērsties sliktākā virzienā. Tāpēc šim jautājumam ir jāpievērš liela uzmanība, jo tas var būt izšķirošs faktors cilvēka labsajūtai un veiksmei.

“Pirms iegādājaties automašīnu vai dzīvokli, noskaidrojiet visu iespējamo informāciju par to iepriekšējiem īpašniekiem,” iesaka Viktorija Raidosa. “Vienmēr attīriet iegādātās lietas no citu cilvēku enerģijas, lai nodrošinātu, ka tajās nav palicis nekas negatīvs. Un pats svarīgākais – nebaidieties un esiet pārliecināti par saviem panākumiem,” mudina viņa.

Viktorija norādīja, ka šie pasākumi ir būtiski, lai aizsargātu sevi no nevēlamiem enerģētiskiem ietekmēm, kas varētu traucēt ikdienas dzīvi un personīgo izaugsmi. Viņa arī atgādināja, ka jābūt vērīgiem un uzmanīgiem, lai nepieļautu, ka sveši gari varētu radīt problēmas. Tādējādi var nodrošināt harmoniju un pozitīvu enerģiju gan mājoklī, gan personiskajās lietās.

Šie padomi no Viktorijas Raidosas var šķist neparasti, taču viņa uzsver to nozīmi, lai nodrošinātu laimīgu un veiksmīgu dzīvi. Spokiem un gariem ir savs enerģētiskais nospiedums, un tas var ietekmēt gan fizisko, gan garīgo labklājību. Tāpēc viņas ieteikumi ir svarīgi ikvienam, kurš vēlas dzīvot pozitīvā un harmoniskā vidē.

Turklāt mistiķe Viktorija Raidos savā šovā dalījās ar aizkustinošu stāstu par kādu ģimeni, kuru skāra nelaime. Pēc Viktorijas vārdiem, pie viņas vērsās jauns pāris, kurš nesen bija iegādājies dzīvokli un plānoja veidot ģimeni, sapņojot par bērnu. Tomēr, ievācoties jaunajā mājoklī, jaunā sieviete vairāku gadu garumā nespēja palikt stāvoklī.

Pāris, izmisumā meklējot risinājumu, vērsās pēc palīdzības pie Viktorijas Raidos. Mistiķe, izmantojot savas spējas, noteica, ka dzīvoklī mājo pagātnes gars, kurš varēja būt par iemeslu visām neveiksmēm. Viņa nolēma palīdzēt jaunajai ģimenei atbrīvoties no šīs negatīvās enerģijas.

Pēc Viktorijas teiktā, iepriekšējā dzīvokļa īpašniece bija nomirusi mājas dzemdībās, kas notika vannas istabā. Viņas gars, nespējot atstāt šo pasauli, bija palicis dzīvoklī un radījis negatīvu ietekmi uz jauno saimnieci. Šis gars, kā izrādījās, bija “iesūcies” jaunajā sievietē, izraisot grūtības ar grūtniecību.

Viktorija Raidos veica dažādus rituālus, lai atbrīvotu dzīvokli no šī nemierīgā gara. Viņa izmantoja gan tradicionālās metodes, gan ezotēriskas prakses, lai attīrītu telpu un atjaunotu pozitīvu enerģiju. Pēc veiksmīgas attīrīšanas procedūras, dzīvoklis kļuva brīvs no negatīvās ietekmes, un pāris drīz vien sagaidīja priecīgas ziņas – jaunā sieviete palika stāvoklī.

Šis stāsts ir viens no daudziem piemēriem, ko Viktorija Raidos dalās ar saviem sekotājiem. Viņa uzsver, cik svarīgi ir pievērst uzmanību enerģijām, kas var ietekmēt mūsu dzīvi. Ne vienmēr problēmas ir redzamas uzreiz, taču, pievēršot uzmanību un veicot nepieciešamās darbības, ir iespējams atjaunot harmoniju un pozitīvu enerģiju gan mājoklī, gan cilvēku dzīvēs.

Viktorija Raidos iedrošina cilvēkus būt uzmanīgiem un nebaidīties meklēt palīdzību, ja rodas aizdomas par negatīvo enerģiju klātbūtni. Viņas pieredze un zināšanas ir palīdzējušas daudziem cilvēkiem atrisināt problēmas un sasniegt vēlamo dzīves kvalitāti, atbrīvojoties no pagātnes ēnām un radot sev gaišāku nākotni.

Manā īpašumā odu vairs vispār nav, šo problēmu atrisināju ātri un bez maksas

Viktorija paziņojusi, kuras lietas un priekšmetus obligātā kārtā jāattīra no iepriekšējiem saimniekiem

Lasi raksta turpinājumu nākošajā lapā

Leave a Comment