Zodiaka zīmju pārstāvji, kuri nekad nekļūs stāvus bagāti. Ja esi viņu vidū, nebēdā – tev ir citas priekšrocības!

Ūdensvīrs

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir moderno tehnoloģiju un viedierīču cienītāji. Viņi var ēst maizi ar margarīnu, taču nevar dzīvot bez stilīga tālruņa un moderniem apaviem.

Ūdensvīri nespēj pretoties kārdinājumam iegādāties kaut ko neticami dārgu. Viņi nedomā, ka šādi nauda tiek izšķiesta. Šajā zodiaka zīmē dzimušies nejūt vajadzību taupīt un nesaprot, kāpēc viņiem tas būtu jādara. Viņi īpaši neuztraucas par nākotni, vadoties no pārliecības, ka viss būs labi.

 

Lauva

Lauvas zīmē dzimušie ir strādīgi un atbildīgi, taču nekādi netiek galā ar finanšu jautājumiem. Lauvām patīk dārgas lietas. Šīs horoskopa zīmes pārstāvji labprāt apdāvina citus un neskopojas.

Ja viņiem kaut kas patīk, viņi to vienkārši nopērk. Lauvas novērtē greznību un atļaujas daudz dārgu prieku. Šīs zīmes pārstāvji vienmēr izskatās lieliski, jo tērē patiešām lielas summas par apģērbu, kosmētiku un izklaidēm.

Par laimi, viņiem parasti ir ļoti labi apmaksāts darbs, tāpēc savas izšķērdības dēļ viņi nenonāk uz bankrota sliekšņa. Lauvas ir labākie darbinieki. Viņus bieži uzskata par bagātiem, jo patiesībā viņiem ir vairāk naudas nekā lielākajai daļai cilvēku. Bet viņiem vajadzētu pelnīt daudz vairāk, lai apmierinātu visas savas vēlmes un iegribas.

 

Dvīņi

Cilvēki, kas dzimuši šajā zodiaka zīmē, ir spontāni un labprāt uzņemas riskus. Viņiem nerūp naudas taupīšana. Pat tad, ja viņi nolemj ietaupīt naudu, viņi ātri maina savus plānus.

Lasi vēl: 84 gadu vecumā mūžībā devies kinokritiķis un kino zinātnieks; diemžēl viņa sirds apstājās vakar, pulksten 16:00

Dvīņiem patīk izklaidēties un bez sirdsapziņas pārmetumiem tērēt naudu. Dvīņiem ir nosliece uz azartspēlēm, kas ātri vien iztukšo viņu budžetu. Viņi pieņem riskantus finanšu lēmumus, kas dažkārt izrādās nepareizi. Nauda kabatā viņiem īsti neturas.

 

Leave a Comment