Zodiaka zīmes, kuru pārstāvjiem uzlikts atraitnes zīmogs

Skorpions

Šai zīmei praktiski nedraud izbaudīt atraitnes zīmoga lāstu, jo viņu gadu skaits reti pārsniedz 67 gadu atzīmi. Šis ir kritisks vecums, un tad, ja viņai izdosies to pārvarēt, sava dzīves ceļa beigās tomēr var sanākt iekļūt atraitnēs. Pagarināt savu dzīves ceļu varēs tikai gadījumā, ja kopš agras jaunības veltīt pastiprinātu uzmanību savai Vese***ai.

Strēlnieks

Šīs zīmes sievietēm ir raksturīgi jau kopš agra 30 vai 42 gadu vecuma, nodzīvot savu dzīvi atraitnes statusā. Viņām piemīt tik spēcīgs dzīvības potenciāls, ka enerģētiskajā līmenī tas burtiski aprij vīrišķo sākumu. Un, lai attālinātu atraitnes likteni, plānojot laulības, šīs zīmes sievietēm būtu jāpievērš uzmanība apmēram 8 gadus vecākiem vīriešiem. Līdzsvarojot disbalansu, var izdoties izvairīties no agra atraitnes zīmoga.

Mežāzis

Tieši šīs zīmes pārstāves nonāk ilgdzīvotāju līderos, tāpēc arī atraitnes zīmogs šīm sievietēm ir garantēts. Viņu kritiskais vecums ir 54 gadi, kad krietni pieaug varbūtība nokļūt atraitnēs, un, ja nākamo 2 gadu laikā viņai neizdosies apprecēties, atraitnes statusu viņa saglabās uz visu atlikušo mūžu.

Lasi vēl: Līdzko izlasīsiet šo rakstu, uzreiz iesmērēsiet zem krūtīm dezodorantu

Ūdensvīrs

Parasti atraitnes zīmogs iet secen šīs zīmes sievietēm. Viņu vienīgā iespēja nokļūt atraitņu statusā ir tad, ja partneris būs 7 gadus vecāks. Visos pārējos gadījumos viņa visu savu mūžu var nodzīvot kopā ar partneri, un, kā parasti šādos gadījumos mēdz teikt, nomirt ar viņu vienā dienā.

Zivis

Vidējā dzīvildzes atzīme šīs zīmes pārstāvjiem dod iespēju iztikt bez atraitnes zīmoga. Bet tas nebūt nenozīmē, ka jaunāks partneris noteikti pārdzīvos savu dzīvesbiedri. Astrologiem bieži nākas pārliecināties par atraitnes zīmoga eksistenci. Tas cik ilgi nodzīvos laulātais draugs, ir atkarīgs no viņa paša dzīvīguma un dzīvesprieka.

Avots:

cluber

Leave a Comment