“Ziedi ir viena no skaistākajām un simboliskākajām lietām, ko daba dāvā!”; Izvēlieties skaistāko ziedu un atklājiet savas personības apbrīnojamo noslēpumu

4. zieds:

Melnā roze ir neparasts augs, tikpat savdabīgs kā jūs. Neviens nevar jūs atkārtot, jo jūs vienkārši esat unikāls, un tas jūs padara ārkārtīgi vērtīgu! Jūs domājat savādāk nekā visi citi un vienmēr esat līderis, nevis sekotājs. 

Jūs piesaistāt sev cilvēkus, taču esat ārkārtīgi neatkarīgs un mēdzat būt atkarīgs no sevis, nevis no citiem cilvēkiem. Tomēr paturiet prātā, ka dažreiz ir pareizi ielaist cilvēkus.

5. zieds:

Pavasaris ir tavs gadalaiks, jo pat gaiss joprojām ir vēss, tu ziedi dzīvības pilna. Tulpe apzīmē slavu un perfektu mīlestību, un jūs pārstāvat abus. Jūs esat pazīstams ar savu silto un sirsnīgo dabu, taču varat kontrolēt savas emocijas un būt ļoti smalks. 

Kad tu iemīlies, tu mīli no visas sirds un mēdz būt kopā ar savu dvēseles radinieku visu mūžu. Vienmēr atcerieties, cik brīnišķīgs jūs esat, un neļaujiet bažām traucēt.

6. zieds:

Kā orhideja, jūs jūtaties kā mājās jebkurā vietā pasaulē. Ziedu karaliene tiek atspoguļota kā viena no skaistākajām puķēm. Jums ir viena kopīga iezīme: jūs abi esat patiesi pārsteidzoši. 

Lasi vēl: Šajās Latvijas pilsētās, gan šodien, gan rīt būs satiksmes ierobežojumi! Vēlams apbraukt

Orhideja simbolizē apburošo un krāšņo sievišķību – svarīgu jūsu personības daļu. Jūs smagi strādājat un vienmēr sasniedzat savus mērķus, jo jūs atdodat 110%. Jūs esat dabisks problēmu risinātājs, un draugi bieži nāk pie jums pēc padoma.

Leave a Comment