Personības karma pēc dzimšanas gada, kas daudz ko izskaidros par tavu likteni

Budisti uzskata, ka dvēsele var piedzimt deviņas reizes. Citiem vārdiem, tieši tik daudz reižu mēs varam nonākt šajā pasaulē cilvēka veidolā. Katru kārtējo pārdzimšanu raksturo Meva, kas tulkojumā nozīmē dzimumzīme vai atzīme.

Tieši Meva atklāj noslēpumu par to, cik reižu tu jau esi dzīvojis, kāda karma tevi gaida un, protams, cik dzīvju tev vēl atlicis.

Protams, izskaitļot individuālo Mevu ir diezgan grūti. Taču šodien mēs piedāvājam vienkāršotu variantu.

Tev nepieciešams aplūkot tabulu. Blakus tavam dzimšanas gadam arī ir norādīts tavas dzīves numurs.

1.Meva

Nemierīgs raksturs, pēc dabas pesimists. Vairumā gadījumu šis indivīds piemērojas situācijai. Reti kaut ko mēģina izmainīt. Ārēji draudzīgs un atvērts, bet iekšienē sēž spītīgs bērns.

Nosliece uz krasu noskaņojuma maiņu. Nav romantiķis, bet ļoti alkst pēc mīlestības. Saspringts darbs nav domāts viņam. Nepieciešama mierīga plānošana un pārdomāšana. Darbība var būt saistīta ar ūdeni.

2.Meva

Draudzīgs cilvēks bez piliena agresijas. Nav ambiciozs, bez iniciatīvas, bet pedantisks līdz sīkumiem. Lielisks izpildītājs, bet ne līderis. Labākais vecums no 45 līdz 47 gadiem.

Saldummīlis, tukla ķermeņa uzbūve.   Vairāk vadās no jūtām, nevis no prāta.

Pavasarī peonijām patīk organiskais mēslojums: pateicībā saņemsiet bagātīgus ziedus

Ienākumi nav ne lieli, ne mazi. Jāizvairās no azar***lēm – aizraušanās ar tām var beigties ar sliktu iznākumu. Profesija saistīta ar sabiedrisku darbību, cilvēkiem, dabu vai lauksaimniecību.

3.Meva

Agri pieaug. Neatkarīgs raksturs, jūtas vienmēr jauns un optimistisks. Pozitīvs, bet ļoti ietiepīgs un neiecietīgs cilvēks. Grūti samierinās ar apstākļiem.

Lasi arī : VIDEO : Rīgas “Maxima” veikalos redzamas ļoti lielas un garas rindas; Kas atkal notiek?

Labākais vecums – no 34 līdz 38 gadiem. Domā tikai vienu dienu uz priekšu. Uzsit daudz punus. Labas miesasbūves, spēcīgs un darbīgs, taču ar vājām pēdām un nervu problēmām.

Lasi vēl: Jau Šomēness sāks izmaksāt piemaksas šīs kategorijas Latvijas iedzīvotājiem – Pa taisno uz viņu bankas kontiem

Ja reiz ir sācis šo ieradumu, tad tas ir uz visiem laikiem. Impulsīvs un tiešs cilvēks. Nauda iztek cauri pirkstiem. Absolūti neekonomisks un nemāk taupīt. Darba ziņā ideālas tās sfēras, kur iespējams pašizpausties – skolotājs, orators, rakstnieks, muzikants.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment