Visspēcīgākais antioksidants, kas attīrīs artērijas!

Kāds labums no bazilika?

Antioksidants

Ir zinātniski pierādīts, ka baziliks aizsargā no dažādām ķīmiskām vielām un kancerogēniem.

Dabisks antibiotiķis

Baziliks darbojas kā spēcīga antibiotika daudz dažādu slimību ārstēšanā. Tā īpašības uzlabojas vēl vairāk, ja lietots kopā ar ķiplokiem.

Attīra asinsvadus

Ļoti iedarbīgs līdzeklis visdažādāko sirds un asinsvadu slimību profilaksē, jo tas spēj attīrīt asinsvadus no sliktā holesterīna.

Papildu priekšrocības (attiecībā uz veselību)

Baziliks palīdz ārstēt klepu, gripu, likvidē parazītus, noņem kārpas, risina problēmas ar nierēm, caureju, aizcietējumu u.c.

Kā gūt labumu no bazilika?

Baziliks satur kalorijas, bet ir bagāts ar vitamīniem, cinku, magniju, kalciju, kāliju un šķiedrvielām.

Kā jau tika minēts pašā sākumā, baziliks ir ļoti universāls produkts, kuru iespējams izmantot visdažādākos nolūkos. Piemēram, varat izmantot sasmalcinātu baziliku siera vai sāls vietā, kā aromatizētāju un garšas pastiprinātāju dažādiem ēdieniem. Turklāt, tas lieliski sader ar citām garšvielām, zupām, mērcēm, tomātu un mocarellas siera salātiem.

Protams, vislabāk baziliku lietot svaigā veidā, lai iegūtu pēc iespējas vairāk tā labvēlīgās vielas, jo žāvēšanas procesā pazūd daļa antioksidantu un ēteriskās eļļas maisījumu.

Kā redzat, baziliku iespējams visdažādākajos veidos izmantot savā ikdienas uzturā, pievienojot īpašu noskaņu saviem ēdieniem.

Noteikti padalieties ar šo rakstu, lai draugi uzzinātu par lieliskajām bazilika īpašībām!

Leave a Comment