Viss, kas tev jāzina par mākslīgajām skropstām

Ir vairāki mākslīgo skropstu veidi

Ir trīs populārākie mākslīgo skropstu veidi – sintētiskās, ūdeļu un zīda. Atkarībā no garuma, biezuma tu vari panākt dažādus skropstu izskatus. Skropstu pielikšana tikai ārmalās izveidos kaķisku izskatu, bet skropstu pielikšana visā to platumā tavas acis padarīs lielākas un izteiksmīgākas.

Ir ļoti, ļoti svarīgi, ka skropstas tev pieaudzē profesionālis!

Tikai tādēļ, ka viena no tavām draudzenēm zvēr, ka prot pieaudzēt skropstas, viņai nevajag uzticēties, ja vien viņa nav izgājusi kursus. Nepareiza tehnika var izraisīt blakusparādības – vari pazaudēt arī savas īstās skropstas. Noteikti piesakies pie pieredzējuša profesionāļa!

Noteikti uztaisi testu

Tu varbūt nemaz nezini, ka esi viena no tām meitenēm, kurai ir alerģija pret skropstu līmi, tādēļ, pirms tu tās apņemies pieaudzēt, noteikti uztaisi testu.

Pieaudzēšanas process nav ātrs, bet tas ir labi

Pirmkārt, ja izvēlies pieaudzēt uzacis pie profesionāļa, tu noteikti izvairies no dažādām problēmām, kas varētu rasties, ja skropstas tev pieaudzētu nepieredzējusi draudzene. Pilna skropstu komplekta pieaudzēšana prasīs aptuveni 2 stundas – ilgi, bet ir to vērts. 

Tās nav mūžīgas

Profesionālas skropstas turēsies aptuveni 6 – 8 nedēļas, tomēr, lai tās vienmēr izskatītos skaistas, ir ieteicams tās atjaunot ik pēc 3 – 4 nedēļām.

Avots: www.goodhousekeeping.com

Leave a Comment