Vīrietis tikai vēlējies nokārtoties labierīcībās, tomēr izskrējis no turienes ar pamatīgu izbīli

Kāds austrālietis, kurš devās nokārtot dabiskās vajadzības uz labierīcībām savās mājās, piedzīvoja pamatīgu baiļu sajūtu un bija spiests vērsties pie palīdzības, lai no labierīcībām aizvāktu nelūgtu viesi.

 

Daudziem zināmais čūsku ķērājs Entonijs Džeksons saņēma zvanu no satraukta vīrieša Kvīnslendā, Amerikā, kurš apgalvoja, ka viņa vannas istabā atrodas trīs metru garš pitons.

 

Vīrietis milzu čūsku bija pamanījis virs dušas.

Čūsku ķērāju uzņēmums, kurā strādā Entonijs, sociālajā medijā “Facebook” ievietoja kadrus ar milzīgo čūsku.

Entonijs atklāj, ka redzētais vannas istabā viņu pamatīgi sasmīdinājis. “Pēc tam, kad es pēc dažām minūtēm pārstāju smieties, es paņēmu āķi un nocēlu to čūsku, tad tā ļoti satrakojās.”

 

Čūsku ķērājs atzina, ka rāpulis izrādīja savu nepatiku, kad tika nocelts no savas atpūtas vietas. Tam par iemeslu, viņaprāt, ir tas, ka čūska bija labi iekārtojusies un tai patika sildīties zem lampas, kas atradās tieši virs čūskas.

 

Lasi vēl: “Viņš bija ne tikai teātra cilvēks, bet arī televīzijas zvaigzne!”; Mūžībā devies daudzu iemīļots aktieris, kurš filmējies seriālā “Draugi”

 

Entonijs atklāj, ka noķertā čūska ir nogādāta drošībā. Tā palaista brīvībā savvaļā, taču ļoti drošā un cilvēkiem nepieejamā vietā.

Leave a Comment