“Vīratēvs izmeta vedeklu ar bērnu, ārā aukstumā!”; Cilvēki drīz vien visi nodrebēja, uzzinot, kāds bumerangs aizlidojis pie pāridarītāja

Visi tikai runāja par mazdēlu. Tikai vīramāte ar bažām paskatījās uz Svetas vēderu. Jauniete nedomāja, kurš viņai piedzims, puika vai meitene.

Pēc Ziemassvētkiem viņa devās uz slimnīcu. Dzemdības kļuva sarežģītas, un Sveta tika operēta. Pamostoties pēc anestēzijas, pirmā lieta, ko jaunā māte dzirdēja, bija: “Tev ir brīnišķīga meitene!” Svetas galvā no māsas vārdiem viss apgriezās kājām gaisā. Protams, viņa bija apmierināta ar savu meitu, bet kā uz to reaģētu viņas vīratēvs? Sieviete baidījās par to domāt.

Viņa naktī redzēja murgus. Kā būs? Medmāsa, redzot dzemdētājas pārdzīvojumus, viņai injicējusi nomierinošu līdzekli. No rīta Sveta domāja: varbūt ir jēga atteikt meitai tieši slimnīcā? Tad viņa aizrādīja sevi par šādām domām. Nē, viņa nevar nodot savu bērnu!

Pēc vakariņām pie sievietes pienāca vīrs. Uzzinājis par meitas piedzimšanu, Oļegs apmulsa un nekavējoties devās prom.

Citas dzemdētājas Svetu mierināja:

– Tas ir no sajūsmas. Kļuva par tēvu, tāda ir reakcija! Pagaidi, rīt viņš pamodīsies un nāks pie tevis ar ziediem!
Oļegs ieradās pakaļ pēc sievas. Viņš sausi sasveicinājās un pat neņēma rokās mazuli.

Radinieki apsveica jaunos vecākus mājās, bet Pāvels Ivanovičs nepameta savu bibliotēku.

Nedēļā, ko pavadīja vīratēva mājā, Sveta viņu nekad nav redzējusi, un viņas vīrs neizrādīja nekādu interesi par savu meitu. Sieviete cerēja, ka ar laiku viss nokārtosies. Mazā Sofija uzvedās neomulīgi, it kā justos vectēva un tēva atstāta novārtā. Sākās skandāli. Vīratēvs nezināja, ka viņa ģimenē parādījās nevis zēns, bet meitene.

Kādu dienu Pāvels Ivanovičs parādījās savas vedeklas istabā un pieprasīja viņai savākt savas mantas. Viņš Svetlanu ziemas vidū izsvieda uz ielas, lai gan bija iespējams viņu ar bērnu vienkārši aizvest pie mātes.

Nelaimīgajai jaunietei sniega vētrā nācās stāvēt krustcelēs. Taksists viņu pamanīja un apžēloja, aizveda uz staciju. Vīrietis nopirka viņai biļeti un pavadīja līdz vilcienam. Mājās māte ar prieku pieņēma meitu un mazmeitu un centās palīdzēt, kā vien varēja.

Laika gaitā Sveta satika jaunu kungu Andreju.

Pēc pāris kopdzīves gadiem pārim piedzima dvīņi: puikas!

Lasi vēl: “Stipra griba un spēcīga vara!”; Top 5 sieviešu vārdi ar visspēcīgāko enerģiju

Oļegs nekad nav parādījies savas meitas dzīvē. Pie mazmeitas atnāca tikai vīramāte, lūdzot viņiem un Svetai piedošanu. Marija Grigorjevna sūdzējās, ka viņas vīrs pēc viņas aizbraukšanas no Sofijas burtiski nedēļu vēlāk kļuva par gulošu invalīdu, un viņa tagad ir spiesta viņu pieskatīt. Jaunietei bija žēl meitas vecmāmiņas, jo viņa nebija vainīga pie citu cilvēku ambīcijām.

Viņa un Andrejs bieži aicināja Mariju Grigorjevnu ciemos, un viņa ar prieku lutināja savu mazmeitu.

Leave a Comment