Viņus sagaida kardinālas pārmaiņas…. Slavenā ezotērikas eksperte Vasilisa Volodina paziņo, ka maijā 3 Zvaigžņu zīmēm dzīve burtiski apmetīs kūleni

Jaunava

Foto – Pexels

Volodina uzskata, ka kardinālas pārmaiņas sagaida arī tos, kas dzimuši Jaunavas zīmē. Viņas prognoze sola šiem cilvēkiem ievērojamas grūtības, kuras nāksies pārvarēt: Jaunavām būs smagi un sūri jāstrādā, lai sasniegtu savus mērķus, kuri, jāatzīst, nav nekādi knapie. Taču centība tiks atalgota un tuvāk vasaras mēnešiem Jaunavas būs tik pieprasītas, ka varēs izvēlēties – kam teikt “jā”, un kam – “nē”.

Visticamāk, šīs pārmaiņas ir saistītas ar kādiem sportiskiem sasniegumiem vai vaļaspriekiem – izvirzītie mērķi būs augsti, taču jūs pratīsiet tos sasniegt ar vienu nosacījumu: nešaubīsieties, ka to spējat, ticēsiet saviem spēkiem, apzināti dosieties pretim mērķiem. Un tas notiks!

Lasi vēl: Ezotērikas eksperte Andžela Pērla maijā sola neticamus jaunumus 4 Zvaigžņu zīmēm: vienam no viņiem obligāti jānopērk loterijas biļete

Skorpioni

Foto – Pexels

Un, visbeidzot, Skorpioni varēs maijā realizēt savu milzīgo potenciālu. Arī viņiem jāķeras pie darba un nav jāčīkst par to, ka kaut kas varētu neizdoties. Pieliktās pūles nesīs pirmos augļus jau mēneša beigās, un tālāk rezultāti kļūs aizvien jūtamāki, redzamāki un taustāmāki, starp citu, arī naudas ziņā.

Pateicoties maijā ieguldītajam darbam, Skorpioni beidzot nokļūs uz sava sapņu ceļa, kas, iespējams, nav bijis tik ātrs, kā varētu vēlēties, taču beidzot tas ir noticis!

Leave a Comment