“Viņi ir īsti mīlnieki!”: 4 Zodiaki, kuri jūtas pārslogoti ar randiņiem šī gada novembrī

Iepazīšanās var būt sarežģīta. Kamēr jūs neatradīsit īsto cilvēku, jūs gaida tūkstoš mazu vilšanās. Tūkstoš mazu bēdu. 

Bet jūs neesat viens šajās sajūtās. Šeit ir dažas pazīmes, kas liecina, ka iepazīšanās šī novembrī bija sajukusi:

Vērsis

Vērsis, tu ienīsti randiņu neparedzamību 2023. gadā. Jūs nekad nezināt, vai kāds jums atsūtīs īsziņu, nemaz nerunājot par to, vai viņš jums nosūtīs citu randiņu. Tāda sajūta, ka tu turpini iemīlēties cilvēkos, lai saprastu, ka viņus neinteresē nekas nopietns. Viņi ar jums flirtēs nedēļām ilgi, bet nekad nesāks to uz nākamo soli. 

Viņi pazudīs no planētas vai arī sasaistīs jūs ar solījumiem drīzumā pavadīt laiku, taču tas nekad nenotiks. Viss, kas jums nepieciešams, ir kāds konsekvents. Kāds ir patiess, kad saka, ka vēlas jūs iepazīt. Kāds, kurš pilda savus solījumus un aktīvi cenšas pavadīt laiku kopā ar jums. Tas, ka jūs nekad nezināt, vai kāda persona paaugstināsies līdz jūsu standartiem un kļūs par jūsu personu vai kļūs par MIA tāpat kā citi, ir prātam neaptverami. Tas padara randiņu garlaicīgu.

Svari

Svari, iepazīšanās ir bijusi milzīga, jo nezināt, cik daudz laika jums vajadzētu veltīt noteiktām sirdīm. Jūs nevēlaties pamest un palaist garām episko mīlas stāstu. Bet jūs nevēlaties palikt šeit pārāk ilgi un paildzināt savas bēdas, ja arī attiecības neizdodas. 

Lasi vēl: Sestdien Latvijā gaidāma ļoti spēcīga vētra; lūk, kuros reģionos tā būs visspēcīgākā!

Ir tik grūti izlemt, vai esat atradis savu cilvēku, vai aiz stūra gaida kāds lielāks. Izvēle, kas jums jāizdara, ir milzīga, jo jūs nezināt, kurš solis ir pareizs. Jūs nebaidāties izvēlēties visgrūtāko maršrutu. Jūs vienkārši vēlaties zināt, vai tas ir pareizais ceļš.

Turpini lasīt, kuras vēl zodiaka zīmes ir šajā sarakstā, nākošajā lapā

Leave a Comment