“Viņi ieies burbulī!”; Šīm 3 zodiaka zīmēm 2023. gada 29. martā būs ļoti problemātiska diena

2. Skorpions

(23. oktobris–21. novembris)

Jūsu dzīvē jūs aplenks cilvēki, kuri, šķiet, atradīs jūs savas eksistences centrā. Vēl ļaunāk ir tas, ka nesen esat kaut ko uzzinājis par sevi un pilnīgi nevēlaties dalīties ar šo jauno informāciju. Šodien, 2023. gada 29. martā, Mēness konjunktīvas Urāna tranzīta laikā jūs sajutīsiet privātuma trūkumu, kas padarīs jūs traku.

Jūs nevarat pavadīt laiku vienatnē darbā, mājās vai pat ārā, pastaigājoties svaigā gaisā. Tas ir tāpat kā šis tranzīts, mēness konjunkts ar Urānu, jūs bombardē cilvēki, kuri ir jūsu sejā un vēlas uzzināt vairāk, vairāk, vairāk par jums. Neviens nedod mājienus, un, ja kāds zina, kā dot mājienu, tas esi tu, Skorpions. Pagaidi dienu; visticamāk, līdz rītdienai viss atgriezīsies normālā stāvoklī.

3. Ūdensvīrs

(20. janvāris–18. februāris)

Parasti tāds tranzīts kā Mēness konjunkts Urāns var jums noderēt, jo jūs vienmēr esat pieejams enerģijai, kas nāk no Urāna tranzītiem. Tomēr šodien ar darījumu ir saistīts tik daudz negatīvas Auna enerģijas, ka šķiet, ka visi jūsu centieni ir nepareizi; šodien tu to nevari izdarīt pareizi, un, lai gan arī tev tas nav īpaši svarīgi, tas var kļūt ļoti kaitinoši, it īpaši, ja tev nāk palīgā “draugi un palīgi”.

Lasi vēl: “Aprīlis būs pasakains!”; Astrologs nosauca laimīgāko zodiaka zīmi

Jums nav vajadzīga palīdzība vai nevēlami padomi no draugiem, kuri kaut kādu iemeslu dēļ šajā dienā, 29. martā, iznāca kā augsti izglītotas autoritātes, lai pamatotu savas prasības. Šī ir diena, kad ļoti gribas vientulību un laiku vienatnē. Lai gan jūs parasti to iegūstat, vienkārši to vēloties, izrādās, ka Mēness konjunkta Urāna laikā jūs gandrīz nepārtraukti tiksit pārtraukti neatkarīgi no tā, ko jūs darāt un kur jūs to darāt.

Leave a Comment