Viņa atteicās nēsāt krūšturi. Jau pēc pāris nedēļām viņa bija pārsteigta par pārmaiņām!

Mīti par krūšturiem

  1. Ja pa nakti guļot netiek novilkts krūšturis, tad krūtis daudz ilgāk saglabās savu dabīgo formu. Patiesībā, miegs krūšturī jūsu krūtīm ir visīstākās mokas, kas izskatu gan nemainīs, bet dziedzerus traumēs kā nākas.
  2. Krūšturi spēj novērst krūšu nošļukšanu. No gravitācijas spēka, ģenētiskiem aspektiem, krūts barošanas un krasām svara izmaiņām neviens krūšturis jūs nepasargās.
  3. Ja krūšturi nēsā pareizi, tas var nokalpot vairākus gadus. Pat viskvalitatīvākais krūšturis no regulāras nēsāšanas un mazgāšanas var izstaipīties līdz pat 8 cm. Saprotams, ka šāda apakšveļa nespēj sniegt nepieciešamo atbalstu.
  4. Mazāka izmēra krūšturos krūtis izskatās daudz iekārojamākas. Protams, ka daudzus vīriešus noteikti pievērsīs uzmanību krūtis, kuras tā vien grib kā izmukt laukā no krūštura, taču veselībai par labu saspiestība galīgi nenāks.
  5. Krūštura bļodiņas izmērs un forma ir daudz svarīgāka par apkārtmēru. Nav gan! Lai arī cik ērtas un lieliskas nebūtu bļodiņas, krūštura apkārtmērs un lencītes noteiks to, cik ērts un patīkams būs pats krūšturis.
  6. Balts krūšturis ir mazāk redzams zem gaišām drēbēm. Ja gribat, lai krūšturis zem gaišām drēbēm nebūtu redzams, izvēlieties ādas krāsas apakšveļu.

Katras pašas izvēles priekšā ir lēmums – nēsāt vai nenēsāt krūšturi. Taču pamēģiniet savām krūtīm uzrīkot “atpūtas dienu” kaut vai brīvdienās.

Ar šo rakstu noteikti nepieciešams padalīties arī ar draudzeni!

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment