Viena no Latvijas lielākajām bankām dāvinās naudu šīs kategorijas iedzīvotājiem svētkos!

Bankas parasti nedod naudu klientiem kā dāvanu svētkos vai citos līdzīgos gadījumos.

Bankas galvenokārt nodrošina finanšu pakalpojumus, piemēram, kontus, kredītlīnijas, kredītkartes, hipotekāros kredītus, ieguldījumu kontus un citus finanšu pakalpojumus, bet tās reti dāvina klientiem naudu kā dāvanu.

Tomēr dažādas bankas var piedāvāt savus klientus ar dažādiem atlaižu un priekšrocību programmas, kas var ietvert atlaidi vai papildu labumus, piemēram, ietaupījumus uz dažādiem produktiem vai pakalpojumiem.

Tas var būt kā dāvana klientiem par to uzticību bankai vai kā veids, kā pateikties par izmantotajiem pakalpojumiem vai lojalitāti. Tomēr tie parasti nav tieši naudas summas dāvināšana.

 

Šoreiz ”Swedbank” dāvā naudu kādiem konkrētiem iedzīvotājiem. Šī ir ļoti priecīga ziņa ļoti daudziem Latvijas jauniešiem, kuriem ir nopietni plāni uz nākotni.

”Swedbank” jauniešiem, kuri šogad sasniedz 18 gadu vecumu, tiks dāvināti 20 eiro, lai sāktu savas pirmās investīcijas, informē bankas pārstāvji.

Lasi vēl: Maestro Raimonds Pauls vairs nebrauc ar auto; Atklāts, kur palicis viņa bmw?

Lai veicinātu ieguldījumu kultūras attīstību Latvijā, iespēju pieteikties saņemt līdzekļus piedāvās neatkarīgi no tā, vai jaunieši ir “Swedbank” klienti vai nē.

Banka norāda, ka šī dāvanas mērķis ir sniegt pēc iespējas vairāk jauniešiem iespēju iepazīt investīciju pasauli un sākt domāt par savu finansiālo nākotni. Paredzams, ka kopējais dāvinājuma apmērs gada laikā varētu sasniegt 50 000 eiro, atkarībā no jauniešu skaita, kuri izmanto šo iespēju.

Iniciatīva ir paredzēta visiem jauniešiem, kuri 2024. gadā sasniedz 18 gadu vecumu. Lai izmantotu šo iespēju, jauniešiem būs jāatver “Swedbank” ieguldījumu konts un jāpiesakās saņemt 20 eiro, izmantojot “Swedbank” internetbanku. Pēc pieteikuma iesniegšanas, divu nedēļu laikā viņu ieguldījumu kontā tiks ieskaitītas “Swedbank” “Robur Access Edge Global” fonda daļas dāvināto 20 eiro vērtībā.

 

Leave a Comment