Vēži nogalina par krāpšanu, Auni domā par nāvi: un kādi skeleti skapī ir tavai zodiaka zīmei?

Strēlnieks

Šīs zīmes pārstāvji var tevi pārsteigt ar savu aukstasinību: ja pēkšņi notikusi avārija, un viņi ir kļuvuši par tās aculiecinieku, nedomā, ka Strēlnieki raudās, stāstot par šausmīgiem cietušo bojājumiem. Reizēm viņi atslēdz visas jūtas un ieslēdz vienaldzību.

Mežāzis

Vienatnē ar sevi viņi var padomāt par to, kā nogalinājuši savas paziņas vai radiniekus. Neuztraucieties, Mežāži nav ļaunatminīgi un netur aizvainojumu, viņiem vienkārši gribas saprast, kā viņi rīkotos tādā ārkārtas situācijā un kā izgrozītos, lai nenokļūtu cietumā.

Lasi vēl: Ekstrasensi lūdz, lai vecāki rūpīgi izlemj sava jaundzimušā bērna vārdu. Šie konkrētie bērnu vārdi pievilina tikai neveiksmes

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem piemīt cita dīvainība: viņu izdomā bēru runas zināmiem cilvēkiem, kuri vēl ir dzīvi. Nē, nē, viņi nevienam nevēl ļaunu, bet viņiem gribās izrādīt radošumu, tāpēc viņi domā par tādām lietām.

Zivis

Zivis arī var fantazēt par visādām briesmīgām lietām: piemēram, ka pie viņiem darbā parādījies maniaks, vai, ka citplanētieši ieradušies uz zemi, lai nogalinātu visus cilvēkus. Savā domās Zivis, protams, būs tās personas, kuras visus izglābs un pēc tam viņus cels debesīs un uzskatīs par varoņiem.

Leave a Comment