“Vēlies noskaidrot, kādas īpašības piemīt tieši tev?”; Izvēlies attēlu, kurš pirmais iekrita tev acīs un noskaidro to

Kāpēc psiholoģiskie testi ir tik populāri, bet aptaujas un anketas nav? Jo cilvēkam ir daudz interesantāk strādāt ar tēliem, nevis vārdiem. Un pārsteidzoši ir tas, ka, ja strādājat ar attēliem, tas aizņem mazāk laika un rezultāts ir precīzāks. 

 

Un viss tāpēc, ka, strādājot ar attēliem, mēs ātri nonākam kontaktā ar savu zemapziņu, un, atbildot uz jautājumiem, mūsu prāts savienojas un, pirms atbildēt, mēs domājam un nejūtam, kā tas notiek, saskaroties ar attēliem. Šodien esmu sagatavojis testu, kas palīdzēs tev sazināties ar savu iekšējo es.

 

Izvēlieties attēlu, kas jums patīk visvairāk.

 

PIRMĀ BILDE

Ja izvēlējāties pirmo attēlu, tas norāda, ka esat spēcīgs, daudzpusīgs, mērķtiecīgs cilvēks. Tu esi viens no tiem, kas redz mērķi – neredz šķēršļus. Tajā pašā laikā jūs esat noslēgts un savā ziņā pat apdomīgs cilvēks, jums ir noslēpumi, par kuriem daži cilvēki zina vai nezina vispār.

Var teikt, ka pēc dabas esi karjerists, tavs bizness vienmēr būs pirmajā vietā un tikai tad – ģimenes un sadzīves jautājumi. Ja domājat, ka jums ir taisnība, ir gandrīz neiespējami mainīt savas domas. Turklāt jūs varat vienoties ar sarunu biedru, bet jebkurā gadījumā dariet to savā veidā.

 

OTRĀ BILDE

Ja izvēlējāties otro attēlu, tas norāda, ka esat optimists, ticat pasaulei un cilvēkiem, esat sabiedrisks, patīk apgūt visu jauno. Tajā pašā laikā jūs esat atbildīgs, cenšaties pildīt solījumus, kurus, starp citu, viegli izdodat, un tad uztraucaties, ja jums nav laika kaut ko darīt.

 

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām aprīlī gaidāmi pārsteidzoši notikumi: Pāvela Globas viedoklis

 

Principā tev ir nosliece uz pārdzīvojumiem, taču tie ir pārejoši – tu tajos neieķeries. Ģimene tev ieņem svarīgu vietu, vienīgais jautājums ir, ko tu uzskati par savu ģimeni, var izrādīties, ka draugs ir tuvāks par māsu. Jums tas nav asins savienojums, bet gan garīgs.

 

 

Turpini lasīt pārējo attēlu nozīmes nākošajā lapā

Leave a Comment