“Vēlies kļūt bagāts, bet nezini vai tas ir iespējams?”; Izvēlies koku, un mēs sniegsim tev atbildi

KOKS 3

Izskatās, ka šogad tev neizdosies uzlabot savu finansiālo stāvokli. Iemesls ir tāds, ka jūs esat apmierināts ar to, ko jūs saņemat proporcionāli ieguldītajām pūlēm – jūsu algai.

Bet varbūt tā nav. Ja jūs dziļi savā dvēselē sapņojat par paaugstināšanu amatā, tad ir pienācis laiks to paziņot ikvienam – pasaulei, savam priekšniekam vai sev. Vai tiešām esat apmierināts ar savu pašreizējo situāciju? Ja tā, tad esat gatavs strādāt arvien vairāk, lai kļūtu par turīgu cilvēku.

KOKS 4

Esi gatavs kāpt pa karjeras kāpnēm un daudz nopelnīt, kas ir apsveicami, tomēr, nemitīgi tiekoties pēc finansiālās labklājības, nereti aizmirsti par citām svarīgām dzīves jomām, piemēram, ģimeni un veselību. Jūs varat būt noguris no šīs sacīkstes un sākt izdegt.

 

Lasi vēl: “Vēlies noskaidrot, kādas īpašības piemīt tieši tev?”; Izvēlies attēlu, kurš pirmais iekrita tev acīs un noskaidro to

 

Padomājiet par savu garīgo stāvokli un to, kas jums trūkst pilnīgai laimei. Iespējams, problēmas risinājums nav tikai finansēs. Kad jūs sasniegsiet harmoniju, jūs redzēsiet, ka nauda sāks nākt pie jums viegli un patīkami.

Leave a Comment