“Vai zini kādas ir tavas dvēseles patiesās vēlmes?”; Izvēlies attēlu un noskaidro tās

Tauriņš #2

Tu esi dzīvespriecīgs cilvēks. Jūs spējat pārraidīt pasaulei pozitīvas un labvēlīgas noskaņas. Jūsu enerģija gandrīz nekad neizsīkst. Jūs vēlaties dzīvot un zināt, kā to izdarīt ar gaumi. Jūs varat atrast prieku pat visparastākajā dienā. Jūs burtiski pārplūstat ar spēku un enerģiju. Jūs esat ārkārtīgi pievilcīgs cilvēks. Apkārtējie pievērš uzmanību.

Lasi vēl: “Izmēģini, varbūt izdosies!”; Kad jūs kaut ko pērkat, vienmēr sakiet šo vārdu, un nauda nekavējoties atgriezīsies pie jums vairumā

Jūsu dvēsele var vēlēties vientulību. Cik ilgi jūs esat atļāvies būt ārpus sabiedrības redzesloka? Pat “bēdīgi slavenajiem” ekstravertiem ir nepieciešama īsa atkāpšanās.

Un periodā, kas dod iespēju apstāties un paskatīties uz notiekošo ar sevi no malas. Un arī abstrakti un vērot pasauli un cilvēkus. Neaizmirstiet pārstartēt un dot sev pārdomātas pieturas.

Tauriņš #3

Jūs droši vien esat jūtīgs cilvēks. Jūs esat apveltīts ar izcilu intuīciju. Jūs zināt, ka jums ir neticami instinkti. Jūsu jūtas reti kad jūs pieviļ. Jūs varat pamanīt pazīmes, ka citi cilvēki nav pieejami. Tie ļauj jums pieņemt pareizos lēmumus sev.

Dažreiz jūs redzat ikoniskus sapņus. Viņi sniedz jums nepieciešamos norādījumus. Bet, diemžēl, jūs ne vienmēr varat uzticēties sev simtprocentīgi. Gadās, ka jums ir šaubas par lēmumu pieņemšanu.

Jūsu dvēsele vēlas, lai jūs sāktu mācīties uztvert lietas mierīgāk. Jūs droši vien pieliekat daudz pūļu, lai kaut kādā veidā ietekmētu notikumu gaitu. Tāpēc nemēģiniet mākslīgi uzlabot dzīvi. “Dažreiz, jo sliktāk, jo labāk.” Lai saprastu šīs frāzes nozīmi, jums jāļauj sev izjust sirdssāpes. Notiek arī neveiksmes, zaudējumi, vilšanās. Viņi ir tie, kas var mums palīdzēt.

Tauriņš #4

Tava izvēle liek domāt, ka spēj atklāt sevī daudz interesanta. Jā, jūsos snauž nerealizēts potenciāls. Varbūt jūs esat krustcelēs? Šādos dzīves periodos ir daudz vairāk jautājumu nekā atbilžu. Pierakstiet tos visus uz papīra.

Ir pienācis jums labvēlīgs posms, kad varat sākt saprast sevi. Tava dvēsele ir gatava meklēt. Iedomājieties, ka esat kļuvis par pārsteigumu kasti. Kādas krāsas kaste šī ir? Kāda izmēra?

Lasi vēl: “Kaut kas tevi traucē piekļūt lielai bagātībai?- Lūk, kāds varētu būt iemesls!”; 4 vietas mājā, kur nevar turēt naudu

Ko tu no tā iegūsi? Lai palīdzētu jums to izdarīt, izveidojiet savu stipro pušu sarakstu. Par ko jūs varat sevi slavēt? Kāds cilvēks tu esi? Sabiedrisks, empātisks, zinātkārs, ieinteresēts, laipns, smaidīgs, neparedzams, pieticīgs…

Uzrakstiet visu, ko domājat par sevi. Noskaņojieties, lai meklētu pozitīvas iezīmes. Šis paņēmiens kalpos kā stimuls, lai jūs sāktu atklāt jaunas savas personības šķautnes un paralēli atbildētu uz uzdotajiem jautājumiem.

Arī interesanti: Kā karmiskie mezgli Aunā un Svaros ietekmēs visas zvaigžņu zīmes līdz 2025. gadam

Leave a Comment