“Izmēģini, varbūt izdosies!”; Kad jūs kaut ko pērkat, vienmēr sakiet šo vārdu, un nauda nekavējoties atgriezīsies pie jums vairumā

Saki šo spēcīgo vārdu – kodu, kas simtiem reižu pavairos par pirkumiem doto naudu vārda vietā ar ļoti negatīvām enerģijām, kas var radīt aizplūšanas enerģiju monetārajā sfērā.

 

Kādi ir šie vārdi? Vārdu enerģija – no kurienes tā nāk vārdos?

 

Cilvēks radīja vārdu kā simbolu, objekta vai darbības apzīmējumu, parādību, sajūtu – tas viss ir enerģija.

Viens vārds var ietvert visu fenomena nozīmes daudzpusību, iziet cauri gadsimtiem dažādām tautām, savākt vairāk enerģijas un sasniegt mūs, piepildītus ar spēcīgu radošo enerģiju. Un dažreiz destruktīvi!

Vārda nozīme – visas parādības enerģijas, darbība – rada uzreiz! acumirklī laiks un telpa, kurā šī enerģija sāk realizēties, izplatīties, ietekmēt mūsu dzīvi!

Piemēram, vārds – vēzis, nabadzība, nelaime, naids, miskaste – tie ir tikai vārdi, bet ar kādu spēcīgu enerģiju, ko tie izrunā ar noteiktu vēstījumu, tie var sākt totāli iznīcināt dzīvi.

Tātad, mēs visi veicam pirkumus katru dienu.

Kāds vārds ir jāizrunā, veicot šo ikdienas biznesu, lai par precēm, pakalpojumiem atdotā naudas enerģija pie mums atgrieztos daudzkārt?

Kuram vārdam ir tāds spēks?

Pirmkārt, vārds, ko daudzi saka iepērkoties un runājot par iepirkšanos! bet par ko vienkārši nav vērts runāt, jo nauda vienmēr aizies vairāk nekā plānots, ar katru pirkumu sāksies naudas izžūšanas process!

 

Lasi vēl: “Visiem Samsung telefona īpašniekiem patīkami jaunumi!”: Tas beidzot ir noticis

 

Būs nerentabli pirkumi, koplietošanas, virsbūves komplekti, naudas zādzības, nekvalitatīvi pirkumi, iegādātā sabojāšanās un iegādātā bojājums.

Turpini lasīt, kādi ir tie burvju vārdi, nākošajā lapā

Leave a Comment