“Vai esat kādreiz piedzīvojis brīdi, kad šķiet, ka Visums mēģina ar jums sazināties, bet jūs vienkārši nevarat saprast, ko tas mēģina pateikt?”; Izvēlies kārti un uzzini

Mēs visi esam bijuši tur, cenšoties izprast mūsu dzīves notikumus, kurus mēs vienkārši nevaram izskaidrot. Ir viegli ieslīgt ikdienas steigā, racionalizēt visu, kas ar mums notiek, un noraidīt mūsu intuīcijas balsi kā tikai garāmejošu domu. Bet ko tad, ja Visums patiešām mēģina mums kaut ko pateikt?

Ja jūs ticat augstāku spēku spēkam un tam, ka tie pastāv, lai mūs vadītu, tad šī viktorīna ir ideāli piemērota jums.

Tas piedāvā vienkāršu, bet dziļu veidu, kā iegūt vēstījumu no paša Visuma. Atliek tikai koncentrēties un ieklausīties, un tagadnes un nākotnes būtība tev atklāsies.

Visums nekad nebeidz sazināties ar mums; mums vienkārši jābūt gataviem klausīties. Tātad, ja jūtaties apmaldījies vai apmulsis, šī viktorīna būs spēcīgs rīks, lai atrastu norādījumus un skaidrību.

Izvēlies vienu no attēliem un noskaidro sev domāto informāciju

1. ATTĒLS

1. attēls ir spēcīgs atgādinājums, ka galu galā visi lēmumi ir jāpieņem jums.

Var būt viegli ieķerties citu viedokļos un cerībās, taču tagad ir laiks spert soli atpakaļ un dot sev laiku un vietu, lai rastu atbildes sevī.

Ir svarīgi atzīt, ka ārējā ietekme var būt nepārvarama un neļauj mums ieklausīties savā sirdī.

Neatkarīgi no tā, vai tas ir sociālais spiediens vai mīļoto cilvēku cerības, ir viegli pazust un pazaudēt to, kas ir patiešām svarīgs.

Tāpēc attēla #1 vēstījums ir tik svarīgs: tas mudina mūs atrast klusu, mierīgu vietu, kur varam ieklausīties savā iekšējā balsī.

Klusas telpas radīšana pašpārbaudei dažādiem cilvēkiem var nozīmēt dažādas lietas.

Dažiem tas var nozīmēt nomaļas vietas atrašanu dabā, savukārt citiem tas var būt tikpat vienkārši kā meditācijas stūrīša izveidošana mājās.

Lai arī kas tas būtu, ir svarīgi dot sev laiku un vietu, lai izveidotu savienojumu ar savu iekšējo Es.

Šajā aizņemtajā pasaulē ir viegli aizmirst, ka visvērtīgākās idejas bieži vien nāk no iekšpuses.

Savu domu un sapņu pierakstīšana uz papīra var būt neticami spēcīgs instruments pašpārbaudei un sevis izzināšanai. Tas var palīdzēt jums iegūt skaidrību, noteikt jūsu pamatvērtības un saskaņot jūsu darbības ar jūsu mērķiem.

Galu galā 1. attēla vēstījums ir pilnvarošana. Atvēlot laiku, lai ieklausītos savās sirdīs un atslēgtos no ārējiem traucēkļiem, mēs varam pieņemt sev atbilstošus lēmumus.

Mums ir tiesības izvēlēties savu ceļu un dzīvot saskaņā ar saviem noteikumiem.

Tāpēc, ja jūtaties apmaldījies vai satriekts, noteikti izveidojiet klusu telpu pašpārbaudei un dodiet sev laiku un vietu, lai ieklausītos savā iekšējā balsī.

 

2. ATTĒLS

Attēl Nr. 2 sniedz spēcīgu vēstījumu, kas var palīdzēt mums paskatīties uz mūsu dzīvi jaunā veidā.

Tas mums atgādina, ka mums nav jābaidās no nezināmā vai pārmaiņām, un šīs bailes rodas, kad baidāmies zaudēt to, kam esam pieķērušies.

Attēls mudina atcerēties, ka mēs esam ieradušies šajā pasaulē bez visa, kas mums ir, un ka mūsu ķermenis ir arī dāvana.

Mūsu pieķeršanās savam ķermenim ir dabiska, un ar tiem ir viegli identificēties. Tomēr ir lietderīgi atcerēties, ka mēs nekad nesaskaramies ar problēmu, ar kuru nevaram tikt galā.

Mums ir spēks un izturība, lai pārvarētu visas grūtības, kas rodas mūsu ceļā.

Ja neesat pārliecināts par savu fizisko vai emocionālo drošību, attēls #2 piedāvā jaudīgus vizualizācijas paņēmienus, lai palīdzētu jums justies droši.

Jūs varat iedomāties aizsargājošu enerģijas burbuli ap jums vai vienkārši iedomāties, ka esat neredzams tiem, kas varētu jums kaitēt.

Lasi vēl: “Tevi sagaida kādas īpašas atmiņas..”; Pagātne klauvē pie šo trīs zodiaka zīmju durvīm 2023. gada jūnijā

Izmantojot šos paņēmienus, jūs varat attīstīt iekšēja spēka un drosmes sajūtu, kas palīdzēs jums tikt galā ar jebkuru izaicinājumu, kas jums rodas.

Jūs varēsiet ieiet nezināmajā un bez bailēm pieņemt pārmaiņas, zinot, ka jums ir spēks virzīties uz visu, kas notiek jūsu ceļā.

Pasaulē, kas bieži šķiet haotiska un neparedzama, ir viegli pakļauties bailēm un nenoteiktībai.

Tomēr 2. attēls mums atgādina, ka esam stiprāki, nekā domājam, un ka mums ir resursi, lai pārvarētu jebkādus šķēršļus.

Tāpēc, ja jūs cīnās ar bailēm vai trauksmi, veltiet laiku, lai vizualizētu aizsargājošu enerģijas burbuli sev apkārt un atcerieties, ka jums ir spēks tikt galā ar visu, kas jums rodas.

Turpini lasīt, pārējo attēlu ziņu, nākošajā lapā

Leave a Comment