“Uzzini par sevi nezināmo!”; Izvēlieties masku un atklājiet savas atkarības, kaislības un vēlmes

4. attēls

Jums vajadzētu justies tā, it kā jums būtu pastāvīgs sociālais loks. Jums jāpauž savas jūtas, idejas un pieredze un jāzina, ka citi jūs dzird un saprot. 

Jums nav labākas sajūtas par radniecības sajūtu ar cilvēkiem. Lai ko jūs teiktu, jums vienmēr ir ar ko dalīties ar citiem. Ietekmēt citus un padarīt citus laimīgus ir tas, kas patiešām dara jūs laimīgu.

5. attēls

Nav jābūt profesionālam māksliniekam, lai būtu liela vēlme radoši izpausties. Protams, jūs varat zīmēt vai rakstīt grāmatas, darboties uz skatuves, dziedāt vai pat veidot reklāmas kampaņas. Jums ir jārada skaista māksla ar savām rokām un prātu, jo jūs esat radošs ar visu, kas jums ir apkārt.

Lasi vēl: Dziedātājas Allas Pugačovas tuvs draugs beidzot atklājis kādu primadonnas noslēpumu

6. attēls

Jūs vēlaties rīkoties pareizi, būt blakus tiem, kam jūs esat vajadzīgi, un nodrošināt drošu nākotni sev un savai ģimenei. Jūs smagi strādājat un esat ļoti apzinīgs. Tu rīkojies gudri, un tavs vārds ir stingrs un nesatricināms. Jums rūp jūsu rīcība un vārdi, kā arī tas, kā jūs izturaties pret citiem cilvēkiem. Jūsu ģimene ir vissvarīgākā lieta jūsu dzīvē, un viņu laime ir tieši saistīta ar jūsu laimi.

Leave a Comment