“Uzzini par sevi kaut ko īpašu!”; Izvēlieties savu iecienītāko krāsu, lai atklātu savas personības apbrīnojamos aspektus

Lai gan visas sveces ir gaismas un enerģijas avoti, katrai svecei atbilstoši savai krāsai piemīt spēja radīt noteiktas vibrācijas un sajūtas.

 

1. Sarkanā svece:

Jūs raksturojat sevi kā spilgtu, izsmalcinātu, jautru cilvēku, ļoti strādīgu, kaislīgu un apņēmīgu. Jums ir tendence būt ieinteresētam un aktīvi iesaistīties lietās, darbā un cilvēkos, un, ja jums ir mērķis, lielākā daļa jūsu laika, ideju un enerģijas griežas ap to. Jums ir liela apņēmība un raksturs, un šī iemesla dēļ daži cilvēki dažreiz var domāt, ka esat pretenciozs vai augstprātīgs. Atcerieties, ka salīdzināšana ir laimes zaglis. Tavs galvenais uzdevums un aicinājums ir intensīvi izbaudīt visu, ko dzīve tev ir devusi, jo, neskatoties uz apstākļiem, tavas dienas ir svētību pilnas.

2. Dzeltena svece:

Jūs raksturojat kā strādīgu cilvēku ar daudziem mērķiem, sapņiem un ļoti radošu cilvēku. Radošums ir jūsu galvenais instruments, lai atrastu veidu un labāko veidu, kā realizēt visas jūsu idejas un vēlmes. Jūs esat arī ļoti izteikts un empātisks, spējat saprast citus cilvēkus un daudzos gadījumos piedāvāt viņiem aizsardzību un sirdsmieru. Ar tik daudziem sapņiem un plāniem jūs, visticamāk, dzīvosiet arī ar lielu trauksmi un emocionālu kāpumu un kritumu vidū. Tavs galvenais uzdevums ir iemācīties uzticēties sev un savam talantam, jo, ticot sev, rodas papildus spēks, kas var palīdzēt materializēt jebkuru mērķi, ko vēlies sasniegt savā dzīvē.

3. Oranža svece:

Jūs raksturojat sevi kā izsmalcinātu, inteliģentu, apņēmīgu un ļoti drosmīgu cilvēku. Jūs ļoti labi zināt, cik labi ir būt laimīgam, attīstīties un sasniegt savus mērķus un uzdevumus dzīvē, un šī iemesla dēļ jūs pavadāt daudz laika, interesējoties par aktivitātēm, kas palīdz jums kļūt labākam. 

Lasi vēl: Svarīga informācija visiem Latvijas šoferīšiem uz šo nakti! Ja dodaties naktī pa šo šoseju, tad ņemiet vērā šo!

Jums ir lieliska orientācija uz sasniegumiem, un šajā ziņā jūsu lielākais izaicinājums ir iemācīties tikt galā ar vilšanos un neveiksmēm. Kad viss nenotiek tā, kā tu vēlies vai iedomājies, tu dusmojies un šaubies par savām spējām. Jūsu galvenais uzdevums ir saprast, ka pirms triumfa vienmēr būs neveiksmes, bet ar mīlestību, darbu un gribu visas jūsu vēlmes kļūs par saldu realitāti.

Turpini lasīt, pārējo krāsu nozīmes, nākošajā lapā

Leave a Comment