Uzlieci uz krūtīm kāpostu lapas un pārbaudi, ko tās sniegs tavai veselībai!

2. Sāpes krūtīs

Sievietes, kuras baro ar krūti, bieži vien mēdz izjust pietūkuma radītas sāpes, kuras viegli iespējams noņemt ar kāpostu lapu kompresēm. Pirms tam tās nepieciešams nomazgāt un mazliet paberzēt, lai padarītu mīkstākas.

Tāpat šo metodi var izmantot mastopātijas gadījumā, kā arī tad, ja premenstruālā sindroma laikā sāp krūtis.

3. Pret sāpēm locītavās

Ir iespējams atbrīvoties no reimatisma, artrīta un podagras radītajām sāpēm, ja tiek veikta šo vietu ietīšana ar kāpostu lapām. Vislabāk to darīt uz nakti. 

4. Vēža profilaksei

Ārsti apstiprina, ka kāpostos esošais retais vitamīns U spēj darboties kā līdzeklis pret audzēju veidošanos. Tieši tādēļ vēža gadījumā nepieciešams uzturā 2 – 4 reizes nedēļā lietot kāpostu un citu dārzeņu salātus.

5. Ādas un matu veselībai

Kāpostu lapas tiek izmantotas arī kosmētiskos nolūkos, palīdzot rūpēties par matu un ādas veselību un skaistumu.

Līdzeklis sejas ādai – Parīzes maska. Biezā kārtā uzklājiet uz sejas skābētus kāpostus, paturiet masku 30 minūtes, pēc tam ar aukstu ūdeni noskalojiet. Procedūru nepieciešams veikt reizi nedēļā.

Līdzeklis matiem: Lai nostiprinātu plānus un trauslus matus, galvas ādā nepieciešams iemasēt kāpostu un citronu sulas maisījumu (attiecība 5:1). Ārstēšanās kurss ir vismaz 3 nedēļu garš.

6. Komprese pret klepu

Ielieciet kāpostu lapas uz pāris minūtēm verdošā ūdenī. Izņemiet kāpostu lapas no ūdens un uz vienas no pusēm uzklājiet medu. Pēc tam pielieciet šādu kompresi pie krūtīm. Piesieniet kāpostu lapu ar polietilēna plēvi un pārklājiet pār šalli. Atstājiet iedarboties pa nakti.

7. Galvassāpes

Pielieciet pie pieres kāpostu lapu un pamanīsiet, ka jau pēc laika galvassāpes būs pilnībā zudušas. Šis līdzeklis var palīdzēt pat migrēnas gadījumā.

Iesakām ēst kāpostus jebkādā veidā: svaigus, skābētus, tvaicētus. Esiet veseli!

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment