“Uzkāpa ar basām kājām uz skatuves”; Pugačovas tuviniece atklāj ļoti skumjas ziņas par primadonnu

Situācija esot krietni skumjāka, nekā sākotnēji domāts…

 

Par to izteikusies kāda slavenās dziedātājas tuviniece, kura vēlējusies palikt anonīma. Radiniece esot ļoti uztraukusies par Pugačovas darbībām, tāpēc izteikusies arī par to, ka viņa pēdējā laikā sākusi darīt dīvainas lietas.

Krievijas medijs “Komsomoļskaja Pravda”, atsaucoties uz tuvinieci, ziņo par dziedātājas veselības problēmām. Te gan vietā atgādināt, ka kopš Dziedātāja pameta Krieviju, bijušās dzimtenes valsts kontrolētie mediji uzsākuši nežēlīgu nomelnošanas kampāņu pret viņu, tāpēc šāda informācija jāskata ar veselīgu skepses devu.

“Alla arī ir nelaimīgs cilvēks. Viņa strādāja kā tētis Karlo. Teica režisoram: “Kāpēc mums vajadzīgs vēl viens koncerts?”,” – stāsta tuviniece.

Pēc sievietes teiktā, Pugačovai ilgstoši sāpēja kreisā kāja. Un tik spēcīgi, ka dziedātāja nevarēja uzkāpt uz skatuves apavos. Tieši šī iemesla dēļ vienkārši izgāja uz skatuves basām kājām.

Lasi arī: Sliktas ziņas savulaik ietekmīgā un populārā deputāta Artusa Kaimiņa dzīvē

“Pirms koncerta viņa nometa kurpes un uz skatuves staigāja basām kājām. Un es redzēju tās kurpes. Man bija sāpīgi to vērot.”

Tas, protams, man radīja lielu satraukumu, jo tas atspoguļojas uz viņas veselības problēmām. Vai drīzumā sagaidīsim vēl, ko nepatīkamu, uzstājīgi prasa tuviniece!

Sabiedrībā par šo jautājumu baumots jau ilgstoši, un pēdējie notikumi no jauna likuši šīm baumām uzvirmot.

Leave a Comment