“Tev ir kāda dzīves problēma, taču nezini kā to atrisināt?”; Izvēlies skaitli un saņem padomu, kā ar to tikt galā

Jūsu zemapziņa izvēlēsies to figūru, kas visvairāk piesaista jūsu uzmanību, pat ja sākotnēji koncentrējāties uz citu. Centieties šobrīd ne par ko nedomāt. Paskaties uz attēlu un pasaki, kurš tēls tev patīk visvairāk?

Rezultātu atšifrēšana

Tagad, ņemot vērā figūru, kuru beidzot izvēlējāties, varēsi atpazīt tās personības daļas, kuras līdz šim neapzinājāties, paskatīsimies, kas tās ir.

1.LAUVA

Ir zināms, ka lauva pārstāv spēku un uzticību. Turklāt lauvas simbolizē Sauli un jūsu vajadzību kontrolēt savu likteni.

Ja jūs izvēlējāties lauvu, tad jums, iespējams, ir jābēg no tā, ko esat tik smagi strādājis, lai izveidotu. Lauva simbolizē dominējošo stāvokli. Jūs esat darījis visu iespējamo, lai izveidotu dzīvi, kuru dzīvojat, bet tagad jūtaties iesprostota un dominē jūsu obsesīvie pienākumi. Tāpēc jūs domājat, vai jums vajadzētu izmēģināt kaut ko jaunu? Vai jums ir vajadzīgas izmaiņas? Vai varbūt pilnīgi jauns dzīvesveids …

Ja šobrīd esat emocionāli atkarīgs no citiem cilvēkiem, jums būs jāpārtrauc to darīt un jāiemācās uzņemties atbildību par savu dzīvi. Uzticieties saviem lēmumiem un mierīgi apsveriet turpmākos soļus.

Ja esi izvēlējies lauvas figūru, tad tev ir ļoti spēcīgs iekšējais un garīgais spēks, tāpēc nepadodies, tev izdosies.

Ja vēlaties atbrīvoties, varat. Liktenis vienmēr ir tavās rokās.

 

2.SMILŠU PULKSTENIS

Cilvēki, kuri izvēlas smilšu pulksteņa figūru, zina, ka laiks ir nenovērtējams, un izbauda katru savas dzīves mirkli.

Ja izvēlējāties smilšu pulksteni, jūs, iespējams, jūtaties ieslodzīts laikā. Problēma ir tā, ka jūs piederat to cilvēku kategorijai, kuri dzīvo ar pastāvīgu nožēlu un nespēj panākt iekšēju piedošanu. Laiks jums pagātnē ir apstājies traģiskas vai sāpīgas pieredzes dēļ. Tas galvenokārt ir tāpēc, ka jūs nezināt, kā atstāt pagātni aiz muguras. Tātad jums šķiet, ka jūs lēnām grimstat, bez enerģijas, gaidot neizbēgamo.

Lasi vēl: “Noskaidro, kas tevi gaida pavasarī!”; Izvēlies ziedu un uzzini

Jāmācās un jārisina pagātnes problēmas, jāpieņem tas, kas tevi moka. Kad to izdarīsiet, jūs varat atstāt nožēlu aiz muguras.

Novecošana ir dzīves un nāves sastāvdaļa. Mēs visi piedzimstam, augam un mirstam. Tomēr no tā mums nevajadzētu baidīties. Lietojiet mieru ar laiku. Ja iespējams, samierinies ar pagātni. Tas ir tas, kas padarīja tevi par to, kas tu esi tagad. Un tagad jūs esat daudz stiprāks nekā agrāk.

Mēģiniet dzīvot tagadnē. Jūs esat visvarens. Laiks ir tavs draugs.

 

 

Turpini lasīt pārējās nozīmes nākošajā lapā

Leave a Comment