“Tev ir jābūt ļoti uzmanīgam, it īpaši februāra vidū”; Nosauktas 4 zodiaka zīmes, kurām jābūt īpaši piesardzīgām

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem, sākot ar 15. februāri, nav vajadzīga vēlmju domāšana. Turklāt zīmes pārstāvji lieliski sapratīs, kā patiesībā ir situācija, tomēr viņi būs pakļauti pašapmānam. Ir svarīgi šādus sapņus pēc iespējas vairāk aizdzīt prom no sevis.

Jo īpaši nevajadzētu piekrist “labiem” piedāvājumiem, kas nav pamatoti ar neko citu kā vien vārdiem. Lai nezaudētu kontaktu ar reālo pasauli, Ūdensvīriem ir objektīvāk jāanalizē notiekošais – tas kliedēs ilūziju miglu. Pārvarot tik milzīgu pašapmāna šarmu, Ūdensvīri būs uz jaunu atklājumu sliekšņa.

ZIVS

Februāra vidū noteikta situācija Zivju dzīvē viņus saniknos. Šeit galvenais ir nereaģēt impulsīvi. Visticamāk, zīmes pārstāvji visu redz pārāk biezās krāsās – ja iedziļināsies, viss nebūs tik biedējoši.

Lasi vēl: Sēru vēsts Latvijai: mūžībā aizsaukta visu mīlēta vecmāte, kura savu darbu mīlēja no visas sirds

Arī mēneša vidū Zivīm beigsies kāds grūts periods – problemātiskas attiecības, pārbaudes laiks darbā vai kas cits. Un tas notiks pēkšņi. Šāds pagrieziens zīmes pārstāvjus sagatavo kam vērtīgākam. Tāpat Zivīm vēlams pārskatīt visus dokumentus – lai vīzas un pases derīguma termiņš nekļūtu par pārsteigumu.

Leave a Comment