“Tavam ķermenim nav vēlama tetovēšanās, kā arī plastiskās operācijas!!”; Nosakutas 3 zodiaka zīmes

JAUNAVA

Jaunavas, kuras pārvalda šī debesu zīme, izvairās no sevis pilnveidošanas un atstāj novārtā savu fizisko formu. Saskaroties ar papildu mārciņām, viņi izvairās no sporta zāles un tā vietā izvēlas ķirurģisku skulptūru veidošanu vai tauku atsūkšanu.

Tomēr procedūra nenodrošina ilgstošu efektu, jo ir jāievēro barojošs uzturs un bieži jāvingro. Zvaigžņu vērotāji skaidro, ka kosmētiskās procedūras nevar atrisināt liekā svara problēmu. Viņi iesaka Jaunavai pārvarēt savu kūtrumu un koncentrēties uz fiziskām nodarbēm, kas palīdz zaudēt mārciņas.

MEŽĀZIS

Šīs zodiaka zīmes nēsātāji izstaro aizdomīgumu, kas bieži tiek mudināti mainīt savu ārējo veidolu. Tomēr viņus nav viegli atturēt, tiecoties pēc mamutu proporcijām noteiktās ķermeņa uzbūves vietās, pat ejot tik tālu, ka sejas korekcijas laikā acis paceļ pie pieres.

 

Lasi vēl: “Uzzini ko citi par tevi domā un kā viņi tevi redz!” Izvēlies vienu no trim fejām

 

Neskatoties uz piesardzīgiem ekspertu un militārpersonu aicinājumiem, Mežāži joprojām ir nepiekāpīgi, tiecoties pēc skaistuma, stingri turoties pie savas unikālās estētikas. Astrologi iesaka viņiem izvairīties no galējībām šajos meklējumos.

Leave a Comment