Tas ir atklājums: 10 viltības, kuras man atvieglo dzīvi

Iedodiet vecai kafijas kannai otro iespēju.

Nesteidzaties izmest savu veco kafijas kannu, tikai tāpēc, ka to nevar atmazgāt. Patiesībā viss ir ļoti vienkārši. Aizpildiet ¼ kafijas kannas ar ledu, pārgrieziet citronu 4 daļās un izspiediet no tā sulu kannā. Pielieciet 2 ēd. karotes sāls un visu kārtīgi maisiet kādas 2 minūtes. Izskalojiet kannu ar ūdeni, visi netīrumi pazuda. 

Atmazgājiet čuguna pannu.

Nelietojiet šķidros mazgāšanas līdzekļus vai pastas čuguna pannas tīrīšanai. Labāk izmantojiet papīra dvieli un sāli. Pēc tīrīšanas iepiliniet panna dažas piles eļļas, lai nepiedegtu ēdiens.

Triks ar kafijas dzirnaviņām.

Saka, ka malt kafijas dzirnaviņas garšvielas nedrīkst, jo ēterisko eļļu smaržas, kas ir garšvielās vēl ilgi saglabājas kafijas dzirnaviņās, un bojā kafijas garšu. Neuztraucaties, noturīgo garšvielu smaržu var neitralizēt samaļot dzirnaviņās dažus rīsu graudiņus.

Notīriet rīvi pēc siera rīvēšanas.

Apnika mocīties ar siera atlikām pēc rīvēšanas? Viss ļoti vienkārši. Notīrīt rīvi var ar parastās pindzeles palīdzību. Tās sari viegli tiks galā ar šo grūto uzdevumu.

Izmazgājiet atkritumu spaini.

Sajauciet etiķi un ūdeni 1:1 un sasaldējiet maisījumu. Piepildiet atkritumu spaini ar ledus gabaliņiem, kad ledus izkusīs, izmazgājiet spaini ar ūdeni. Tādā veidā jūs tiksiet vaļā no visām nepatīkamām smakām.

Uz porcelāna palika kafijas traipi?

Jūsu iemīļotā porcelāna servīze izskatīsies kā jauna, ja jūs to mazgāsiet ar etiķa un sāls maisījumu proporcijā 1;1.

Viltība ar virtuves švammīti.

Ja jums vajag iztīrīt vietas, pie kurām ir grūti tikt, izmantojiet švammīti, kura ir sagriezta uz pusēm.

Avots: vrutmilife.com

Leave a Comment