Tamāra Globa nosaukusi 4 zodiaka zīmes, kurām šis gads nesīs mīlestību un karjeras izaugsmi. Uzzini, vai esi Fortūnas mīluļu vidū!

Vēzis

Vēžiem 2023. gads sāksies ar pārcelšanos vai ceļojumu. Fortūna būs labvēlīga šiem cilvēkiem attiecībā uz pārcelšanos un dzīvesvietas maiņu. Un, pēc Globas domām, šajā zodiaka zīmē dzimušajiem ir vērts īpaši ieklausīties viņas vārdos, jo tieši jaunā vietā tevi gaidīs veiksme.

 

Jaunava

Jaunavas šogad gaida mīlestība – šajā zodiaka zīmē dzimušo personīgā dzīve pilnībā mainīsies. Gada pirmajā pusē var gadīties notikumi, kuriem nebūsi gatavs, taču nebaidies vērsties pēc palīdzības pie ģimenes.

Tas attiecas arī uz darbu. Taču īstie panākumi Jaunavas sagaida prom no mājām – sākot no jūlija, zvaigznes šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem ir sarūpējušas daudzsološus projektus ārzemēs, tāpēc turi roku uz pulsa.

Lasi vēl: “Tu uz mūžiem paliksi jauns”: 24 gadu vecumā pāragri mūžībā devies jauniešu dziedātājs

Skorpioniem 2023. gads ir atmaksas gads: viņi saņems atpakaļ visu labo un slikto, ko viņi ir darījuši pagātnē. Jau janvārī gaidāmas pārmaiņas personīgajā frontē: šajā zodiaka zīmē dzimušie satiks savu otro pusīti vai uzzinās par ģimenes pieaugumu. Bet sākot ar aprīli, būtikski palielināsies varbūtība pāriet citā darbā vai pat radikāli mainīt darbības jomu.

 

 

 

Leave a Comment