Swedbank nekavējoties izplatījis svarīgu paziņojumu par klientu maksājumu nosūtīšanu uz citām bankām

Ar prieku vēlamies jums paziņot par jaunajiem bankas pakalpojumu uzlabojumiem, kuri tiek ieviesti, lai nodrošinātu jums iespēju brīvi veikt maksājumus uz citām bankām bez papildu izmaksām. Mēs pastāvīgi strādājam pie tā, lai jūsu pieredze ar mūsu banku būtu pēc iespējas ērtāka un izdevīgāka.

Šobrīd jums, aktuālajiem klientiem, var būt jāmaksā ikmēneša maksa par debetkarti, kā arī EUR 0,36 par katru veikto maksājumu uz citu banku. Ņemot vērā mūsu klientu vēlmes un vajadzības, sākot ar 2024. gada 10. maiju, mēs ieviesīsim jaunu komisijas maksas struktūru. Šī jaunā pieeja paredz, ka vienota kopējā mēneša maksa 1,70 EUR apmērā segs ne tikai debetkartes lietošanu, bet arī līdz 10 maksājumus citās bankās. Šis solis aizstās esošo praksi, kurā ikmēneša maksa bija 1,70 EUR, un papildus tam jāmaksā 0,36 EUR par katru maksājumu uz citām bankām.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

Turpmāk šo komisijas maksu nosauksim par pamatkomplektu. Ja vēlaties iegūt detalizētāku informāciju par jaunajiem pakalpojumu nosacījumiem, aicinām apmeklēt mūsu mājas lapas sadaļu “Cenrādis”, kur sniegta sīkāka informācija. Mēs vēlamies, lai jūs jūtaties ērti un droši, izmantojot mūsu bankas pakalpojumus, tāpēc ar šiem jauninājumiem cenšamies padarīt bankas pakalpojumu izmantošanu vēl pieejamāku un ērtāku jums.

Ja Jums ir iebildumi pret jaunajām izmaiņām, mēs vēlamies jums atgādināt, ka Jums ir pilnīgas tiesības nepiekrist šīm pārmaiņām un atteikties no tām bez papildu izmaksām. Šo iespēju nodrošināsim līdz 10. maijam 2024. gadā, lai Jūs varētu pieņemt lēmumu, kas vislabāk atbilst Jūsu vajadzībām un interesēm.

Lai izmantotu šo tiesību piedāvājumu, Jūs varat vienkārši apmeklēt mūsu internetbankas sadaļu “Maksājumi, konti > Komplekti”. Pēc autorizācijas Jums būs iespēja atteikties no pamatkomplekta un turpināt izmantot komplektā iekļautos pakalpojumus par esošajām cenām, kas norādītas individuālo pakalpojumu cenrādī.

Mēs esam veikuši šo procesu vienkāršu un pieejamu, lai Jūs varētu saglabāt pilnīgu kontroli pār savu bankas pieredzi un pakalpojumu lietošanu. Jūsu apmierinātība ir mūsu prioritāte, un mēs cenšamies nodrošināt, lai jūsu bankas pieredze būtu pēc iespējas labāka un pielāgota Jūsu individuālajām vajadzībām.

Leave a Comment