Svešas lietas, kas atnes nelaimi. Priekšmeti, kurus nedrīkst pacelt no ielas

Rokassprādze

Īpaši tas attiecas uz aprocēm, kas izgatavotas no pavedieniem vai pērlītēm. Šis priekšmets ir spēcīgs amulets. Personīgās labklājības aizstāvis netiek zaudēts nejaušības dēļ: parasti viņš saplīst un atlaiž rokas no pārmērīga negatīvisma. Zaudētājam nebūs grūti izgatavot jaunu talismanu, bet personai, kura pacēla aproci, draud nepatikšanas un melnā josla.

Ķemme

Šīs lietas ir tieši saistītas ar īpašnieku, ar viņa domām, tēliem un mijiedarbību ar pasauli. Bieži izmanto kā maģiskus atribūtus. Ar viņu palīdzību tiek veiktas spēcīgas mīlestības burvestības un briesmīgas ļaundarības.

Rokas pulkstenis

Cilvēka bioloģiskais lauks ir cieši saistīts ar šo maģisko priekšmetu. Īpaši šīs attiecības var novērot pēc īpašnieka nāves. Pulkstenis pārstāj darboties, tiklīdz cilvēks, kurš to ilgi nēsāja, aiziet no šīs pasaules. Saskaroties ar šo priekšmetu, jūs atņemsit visas iepriekšējā īpašnieka slimības un nelaimes.

Lasi vēl: Vīrietis tirāns: Kuri ir paši bīstamākie vīrieši starp visiem Zodiaka zīmju pārstāvjiem; Ko tādu es negaidīju!

Bīstamie atradumi slēpj iznīcinošu enerģiju, kas var uzreiz iznīcināt jūsu skaisto un laimīgo dzīvi. Jums nevajadzētu paņemt uz ielas to, kas, jūsuprāt, izraisa negatīvas emocijas.

Leave a Comment