Svarīgi ir saglabāt savaldību; Karjeras un finanšu prognoze  29. septembrim visām zīmēm

Spogulis žurnālisti noskaidroja, kas katru zīmi sagaida profesionālajā un finanšu jomā svētdien, 2024. gada 29. septembrī, saskaņā ar eksperta prognozēm. Šī diena solās būt izaicinoša un nestabila.

Daudzi zvaigžņu apļa pārstāvji būs noslieci uz galējībām un ļausies negatīvām emocijām. Šis ir slēptas sāncensības laiks.

Svarīgas lietas un plānus ieteicams atlikt uz rītdienu vai, vēl labāk, uz nākamo nedēļu. Šajā laikā nav piemērotākais periods drosmīgu ideju un plānu īstenošanai. Ir svarīgi prast lasīt starp rindiņām. Neaizvainojieties uz citiem, citādi būs grūti sasniegt vēlamos rezultātus. Turklāt šajā dienā labāk atturēties no iepirkšanās – tās var jūs pievilt.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auni un viņu kolēģi un partneri saskarsies ar asām viedokļu un pieeju darbam atšķirībām. Šī interešu konflikta dēļ būs ārkārtīgi grūti atrisināt radušās problēmas. Turklāt šo domstarpību dēļ pastāv risks zaudēt uzticamus palīgus.

Lasi arī: Apple izstājas no sarunām par pievienošanos OpenAI investīciju kārtai, ziņo WSJ

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vēršiem šodien būs daudz šaubu, un tev nevajadzētu tās ignorēt. Ja esi par kaut ko nedrošs, labāk to atlikt uz vēlāku laiku. Šis nav piemērots laiks riskantiem soļiem.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņi var aizrauties ar idejām, kurām nav reālu perspektīvu un kuras ir praktiski nerealizējamas. Uz savām lietām raugies objektīvi un praktiski.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēzis šajā dienā sagaida konfliktus un domstarpības. Tev jāieņem stingra nostāja un neatkāpies no saviem principiem.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvas centīsies ātri sasniegt rezultātus. Tomēr tev nevajadzētu steigties un steigties. Esi pacietīgs un delikāts savā rīcībā.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Šī diena Jaunavām būs izaicinoša. Tavi ierastie darbības veidi var nedarboties, tāpēc tev nāksies rīkoties radoši.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Profesionālajā jomā Svarus gaida pozitīvas pārmaiņas un notikumi. Komandā valdīs harmonija un savstarpēja sapratne, un iespējami papildu ienākumi.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpionus dzīvē sagaida dīvaini un negaidīti notikumi. Ja neiesliesi panikā un nesaputāsi, spēsi izmantot jaunās iespējas.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlniekiem šī diena būs diezgan haotiska. Tu riskē veikt nevajadzīgus un nepārdomātus pirkumus, tāpēc labāk turēties tālāk no veikaliem. Arī darbā centies rīkoties piesardzīgi un atturīgi.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Mežāzim vajadzētu savaldīt savu aizkaitināmību un kritiskumu. Pretējā gadījumā būs grūti izvairīties no konfliktiem. Turklāt tev nevajadzētu turēt aizvainojumu pret citiem. Tas viss drīzumā norims un situācija uzlabosies.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīra dzīvē pēkšņi iezagsies jauni apstākļi, kas būtiski mainīs tavus plānus. Tu nonāksi sarežģītos apstākļos un būsi spiests savākties un rīkoties. Galvenais – nevajag panikot vai padoties.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Šodien Zivju darbības efektivitāte būs nulle. Tāpēc koncentrējies uz kārtējiem uzdevumiem, izvairies no pārmērīgas aktivitātes un centies agri doties mājās.

Leave a Comment