“Šodien mana mamma atnāca mājās no maiņas dzemdību namā un ar asarām acīs sāka man par to stāstīt”: Es arī sāku raudāt.

Mana mamma strādā dzemdību nodaļā, un viņa man pastāstīja par sievieti, kurai šodien piedzima dvīņi. Viņa ir pašā dzīves plaukumā, un viņai jau ir astoņus gadus veca meita.

 

Māte prot mierināt raudošu mazuli, kurš nevar pateikt, kur sāp, jo viņam ir tikai dažas dienas. Bet mana māte zina. Viņas kā nodaļas vadītājas pienākumos ietilpst arī sarunas ar sievietēm, kuras pieņem lēmumu paturēt savus bērnus.

Viņai ir savs unikāls izteiksmes veids, ko grūti tvert vārdos. Es viņai jautāju, kā viņa tagad var atteikties no saviem bērniem, un viņa teica, ka kamēr tos audzinās labi cilvēki un viņiem dos mīlestību, viņi tiks pieņemti kā savējie.

Daudzi pāri vienlaikus adoptē tikai vienu bērnu, bet ir daži, kas atver savu sirdi un mājas diviem bērniem vienlaikus. Lai gan ne vienmēr ir iespējams turēt dvīņus kopā, tā var būt ļoti īpaša un brīnišķīga pieredze, ja viņiem ir dažādi dzimumi.

 

Lasi vēl: “Viņi grābs naudu ar lāpstu”: Globa nosauca zodiaka zīmi, kuras dzīve krasi mainīsies

 

Lai gan tie var būt saistīti, parasti viņiem nav iespējams rīkoties saskaņā ar likumu. Sieviete aizgāja uz dažām dienām, lai visu pārdomātu. Lai arī bērni ubagoja un ubagoja, viņa tomēr viņiem atteicās.

Leave a Comment