Sliktas lietas, kas notiek ar tavu seju, ja tu to nemitrini

Nelietojot mitrinātāju:

Tev var parādīties vairāk grumbu

Laika gaitā mitrināšanas izlaišana var likt parādīties vairāk grumbām – lai arī varbūt šobrīd esi vecumā, kad tev par to nebūtu jāuztraucas, tas viss atstās iespaidu arī tad, kad āda sāks novecot.

Grumbas, kuras tev jau ir, izskatīsies sliktāk

Ja nemitrināsi seju, tas liks jau esošajām grumbām izskatīties sliktāk. Dehidratēta āda uzsver visas sejas līnijas. Ja vēlies, lai esošās grumbas nav tik redzamas, izmanto mitrinātāju, kas satur hialuronskābi.

Tas pasliktinās tavas pinnes

Ja tev ir bojāta sejas āda, mitrinātājs ir labākais palīgs. Cilvēkiem, kuriem uz sejas ir pinnes, ir ieteicams lietot mitrinātāju bez eļļas un bez aromāta.

Tu pazaudē aizsargkārtiņu

Lielākā daļa sejas kopšanas līdzekļu satur sastāvdaļas, kas ļoti sausina ādu. Tādēļ, ja neizmanto arī mitrinātāju, tu riskē ar to, ka tava seja var palikt sarkana un sākt lobīties. 

Kosmētika vairs neizskatīsies tik labi

Līnijas zem acīm izskatīsies daudz sliktāk, ja tava āda netiks mitrināta. Ir ieteicams mitrināt ādu, pirms kosmētikas uzklāšanas – 5 minūtes nogaidīt un tikai tad krāsoties.

Tava āda sāks niezēt

Zini to sajūtu, kādu pārņem tavu ādu, kad izkāp no dušas? Iedomājies to sajūtu visas dienas garumā, un tad varbūt tas tev liks beidzot sākt mitrināt savu ādu. 

Avots: womansday.com

Leave a Comment