“Slavenas un ļoti talantīgas dziedātājas ģimenes dzīvē notikusi milzu nelaime”; Mums ļoti žēl

Slavenas Ukraiņu dziedātājas dēls paziņoja par sērām ģimenē.

 

Ukraiņu dziedātājas Sofijas Rotaru dēls paziņoja par sēru ģimenē. Ruslans Evdokimenko runāja par savas sievasmātes Ludmilas Belousovas došanos mūžībā.

PSRS Tautas mākslinieka ģimene piedzīvo kārtējo sēru. Popzvaigznes dēls pastāstīja, ka mūžībā aizgājusi viņa sievas Svetlanas Evdokimenko māte. Ludmila Belousova mūžībā devās 71 gada vecumā, viņa divas nedēļas nenodzīvoja līdz dzimšanas dienai.

Ruslans Evdokimenko publicēja savas sievasmātes melnbaltu fotogrāfiju. “’Ljusa, nu kā tad tā… 30.03.1951 – 17.03.2023,” viņš rakstīja.

Vīrietis ir hita “Farmer” izpildītāja vienīgais dēls. Sofija Mihailovna viņu dzemdēja no sava vīra, Ukrainas tautas mākslinieka, ansambļa Chervona Ruta vadītāja Anatolija Evdokimenko. Viņš mūžībā devās 2002. gada 23. oktobrī Kijevā no insulta. Viņam bija 60 gadi. Pēc viņa sērām dziedātāja nekad neapprecējās.

Pagājušā gada pavasarī Rotaru dēls un mazdēls iekļuva pamatīgā skandālā. Vīrieši mēģināja ar laivu nelegāli šķērsot no Ukrainas uz Moldovu, taču viņus notvēra robežsargi. Dziedātājas radiniekiem izdevās izvairīties no soda, viņi tika atbrīvoti. Pēc tam viņi varēja doties uz Eiropu.

Sofijas Mihailovnas mazdēls veido muzikālo karjeru. “Man bija jāpamet valsts, lai sāktu jaunu dzīvi. Vairāk nekā sešus mēnešus nodzīvoju kā īsts nomads. Tas man daudz iemācīja, deva jaunu skatījumu uz notiekošo,” sacīja Anatolijs.

Lasi vēl: “Meitene zvērēja, ka viņa nekad nav gulējusi ne ar vienu vīrieti”; uz ko ārsts atrada izcilu atbildi!

Sofija Evdokimenko jau vairākus gadus dzīvo ASV. Meitene piekopj greznu dzīvesveidu – ceļo ar privātām lidmašīnām, pusdieno modernos restorānos.

Sofijai Rotaru pagājušā gada augustā apritēja 75 gadi. Šajā dienā popzvaigzne dalījās ar savu fotogrāfiju savās mājās. ” Šodien nav īstais laiks svinēt jubileju,” viņa teica.

Leave a Comment